RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Procedură reluată pentru achiziția unor camere de supraveghere în zona deal

Primăria Pașcani va relua procedura de achiziție a unui sistem de supraveghere video în zona deal. Este vorba despre un sistem prin care ar urma să fie amplasate 23 de camere de supraveghere.

 

  

Sunt vizate școlile, intersecțiile aglomerate și parcurile.În perioada următoare va fi din nou scos la licitație în speranța că proiectul va fi dus la bun sfârșit, este vorba de 23 de camere de supraveghere ce vor fi amplasate mai ales în zona școlilor, parcărilor și intersecțiilor”, ne-a declarat Dana Ursuleasa, Biroul de Presă din cadrul Primăriei Pașcani.

Reprezentanții municipalității susțin că sunt interesați să contribuie la climatul de siguranță și ordine publică din municipiu.

“Pentru siguranța cetățeanului, administrația locală dorește montarea unui sistem de supraveghere video și în zona deal a Municipiului Pașcani.În acest sens documentațiile pentru acest serviciu de proiectare sunt, iar de la începutul acestui an a fost organizată o licitație pentru sistemul de supraveghere din zona deal, din păcate nu s-a prezentat nici o firmă”.

Singurele camere de luat vederi din municipiul Pașcani sunt montate prin Planul Integrat de Dezvoltare Urbană, proiect European accesat în vremea cât administrația locală era condusă de un liberal. Cu ajutorul acestora Poliția Locală monitorizează Esplanada, scările mari și mici.   

 

 

 

Related posts

Risc de a pierde finanţarea europeană din PNRR pentru primul lot al Autostrăzii Unirii (A8)!

Redacția

Scurgeri controlate de apă au avut loc astăzi din rețeaua care alimentează Protopopiatul și Școala „Iordache Cantacuzino”

Răzvan Grecu

Prima reacție după ce primarul și-a majorat salariul cu 25%:„Cinstit vă spun, ține de caracterul omului”!

Răzvan Grecu
Încarcă...