NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Probleme vechi și noi la audiențele săptămânale de la Primăria Pașcani: autorizații pentru construcții, ajutoare sociale și chestiuni de fond funciar

Ca în fiecare săptămână, și de data aceasta pășcănenii au profitat de audiențele ținute de către edilii orașului, venind să discute cu aceștia.

Probleme de sănătate, chestiuni care vizează construcții în curs de derulare, ce au nevoie de aprobări sau cereri de ajutor social. La acestea s-au rezumat discuțiile dintre pășcăneni și viceprimarul Vasile Axinte.

În acest sens, o femeie a intrat plângând în sala de audiențe, spunându-le celor prezenți că are nevoie urgent de ajutor social. Din câte se pare, Elena Florea are doi copii bolnavi, unul dintre ei fiind internat la Iași, motiv pentru care cere sprijin la Primărie. Cu toate acestea, pentru că nu avea o documentație care să-i susțină cererea, femeia a fost îndrumată de către o reprezentantă de la compartimentul de Asistență Socială, care îi va explica ce are de făcut.

  

Schimbând registrul, amintim de cazul Mariei Miron de pe strada Gării, bloc B27, care a solicitat administrației locale, o autorizație prin care să poată să izoleze imobilul în care locuiește. Cererea acesteia este pe cale să fie rezolvată, dat fiind că este vorba despre un acord comun între toți locatarii acelui bloc, care vor plăti lucrarea din buzunarul propriu.

Ca de fiecare data, subiectele de fond funciar au fost deasemenea dezbătute, la fel ca și construcțiile pe care oamenii vor să le facă dar pentru care au nevoie de aprobări de la conducerea orașului.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Organigrama EcoServ SRL, din nou pe masa Consiliului Local Pașcani. 5 posturi tăiate în câteva zile!

Marius Parteni

Consilierul Pleșca vrea referendum pentru rezolvarea problemei câinilor comunitari

Marius Parteni

Semnalizarea trecerilor de pietoni din municipiu, blocată de administrația Pantazi

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site