NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

90 de bani un metru cub de apă în comuna care sfidează România

Primaria şi Consiliul Local al comunei Peştera, judeţul Constanţa, reduce tariful la serviciul public de alimentare cu apa. 

Astfel, un metru cub de apa va costa 90 de bani.  Acest lucru a fost posibil datorita investiţiilor realizate prin automatizarea serviciului de alimentare cu apa, care este in administrarea directa a primariei Peştera.

‘Consider ca intr-o ţara cu deosebite probleme financiare, cu o rata a şomajului ridicata şi cu o populaţie din ce in ce mai saracita, este de datoria autoritaţilor publice sa reduca birurile puse populaţiei. Noi cei din administraţia publica suntem in slujba cetaţenilor şi le reprezentam interesele. De aceea avem obligaţia morala de a le furniza servicii de cea mai buna calitate la costuri cat mai reduse şi corecte. La acest preţ de 90 de bani pe m3 de apa, primaria Peştera va inregistra şi o marja de profit de peste zece procente, care va fi folosit pentru dezvoltare şi investiţii in comuna’, declara primarul independent Valentin Vrabie. Reducerea costului apei face parte dintr-o strategie ampla de susţinere a cetaţenilor din comuna. Localnicii din Peştera mai beneficiaza printre altele de serviciul de salubritate gratuit, internet wi fi gratuit, iar Primaria susţine toate cheltuielile elevilor şi studenţilor.

  

Comuna Peştera are peste 3500 de locuitori.  Localitatea se afla in judeţul Constanţa, la 60 de km de municipiul Constanţa.

sursa www.timisoaraexpress.ro

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Consilierii județeni au fost repartizați pe comune. Iată cine răspunde de zona Pașcani și Târgu Frumos

Redacția

Parcurile din municipiu arată urât! Primarul Pantazi promite în schimb cinci terenuri multifuncționale

Marius Parteni

Șefii Primăriei au uitat de hotărârea prin care în weekend un sens de mers din zona centrală este închis. O vor face după intervenția Actualitatea Tv!

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site