NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Răzvan Grecu

Problema câinilor comunitari a fost rezolvată la Pașcani!

Primarul Pantazi a promis în campania electorală că rezolvă problema câinilor comunitari și, culmea, s-a ținut de cuvânt. Doar că edilul a luat-o în sensul ad litteram al expresiei, a crezut că maidanezii au o problemă cu a lor cazare în padoc și că pășcănenii nu sunt deranjați de hălăduirea pe domeniul public a patrupedelor fără stăpân.

Astfel, acesta a rezolvat problema maidanezilor și anume i-a eliberat pe străzi desființând padocul. De unde a înțeles Pantazi că pășcănenii au o problemă cu strângerea de pe străzi a câinilor comunitari și închiderea lor într-un padoc, chiar nu știu așa cum nu înțeleg nici decizia acestuia de a lăsa pe străzi haite de șarle, care deși au fost sterlizați, se reproduc în văzul cetățenilor.

 Dr. Costică Pânzaru spunea ieri într-un interviu că de la începutul anului 101 cetățeni s-au prezentat la Spitalul de Urgență fiind mușcați de câini. Însă, oare câți alții au fost muscați și nu s-au mai prezentat la medici? Pe Pantazi nu-l interesează pentru că nici unul dintre aceștia nu au dat în judecată primarul pentru a cere despăgubiri.

 M-aș fi așteptat ca pe fondul scandalului național cu maidanezii ca Dumitru Pantazi să se trezească din somnul rațiunii, care, nu-i așa, naște monștri și să se implice în rezolvarea acestei probleme reale. Eu zic că viața unui cetățean e mai importantă decât o fântână arteziană de 8 miliarde de lei vechi, iar cu o mică parte din acești bani poți face un referendum, dacă mai este nevoie, pentru a întreba oamenii dacă eutanasierea câinilor fără stăpâni este sau nu o soluție. Eu sunt pentru, poate pentru că am si o fetiță de 3 ani și jumătate și empatic mă simt coplești de tragedia familiei Anghel.

 Însă până când Pantazi nu va afla că serviciile de eutanasiere a câinilor comunitari sunt plătite din bani publici și deci poartă comision la purtător nu se va face nimic în acest sens!

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

loading...
Advertisements

Related posts

Pantazi cel Atotputernic și apa nesfințită, dar sistată de Bobotează

Răzvan Grecu

Cine pe cine manipulează? Ce se întâmplă dacă pășcănenii vor semna contractele cu ApaVital?

Răzvan Grecu

Dumnezeu, DNA, Zorro, ApaVital și Pantazi

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site