NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Răzvan Grecu

Problema câinilor comunitari a fost rezolvată la Pașcani!

Primarul Pantazi a promis în campania electorală că rezolvă problema câinilor comunitari și, culmea, s-a ținut de cuvânt. Doar că edilul a luat-o în sensul ad litteram al expresiei, a crezut că maidanezii au o problemă cu a lor cazare în padoc și că pășcănenii nu sunt deranjați de hălăduirea pe domeniul public a patrupedelor fără stăpân.

Astfel, acesta a rezolvat problema maidanezilor și anume i-a eliberat pe străzi desființând padocul. De unde a înțeles Pantazi că pășcănenii au o problemă cu strângerea de pe străzi a câinilor comunitari și închiderea lor într-un padoc, chiar nu știu așa cum nu înțeleg nici decizia acestuia de a lăsa pe străzi haite de șarle, care deși au fost sterlizați, se reproduc în văzul cetățenilor.

 Dr. Costică Pânzaru spunea ieri într-un interviu că de la începutul anului 101 cetățeni s-au prezentat la Spitalul de Urgență fiind mușcați de câini. Însă, oare câți alții au fost muscați și nu s-au mai prezentat la medici? Pe Pantazi nu-l interesează pentru că nici unul dintre aceștia nu au dat în judecată primarul pentru a cere despăgubiri.

  

 M-aș fi așteptat ca pe fondul scandalului național cu maidanezii ca Dumitru Pantazi să se trezească din somnul rațiunii, care, nu-i așa, naște monștri și să se implice în rezolvarea acestei probleme reale. Eu zic că viața unui cetățean e mai importantă decât o fântână arteziană de 8 miliarde de lei vechi, iar cu o mică parte din acești bani poți face un referendum, dacă mai este nevoie, pentru a întreba oamenii dacă eutanasierea câinilor fără stăpâni este sau nu o soluție. Eu sunt pentru, poate pentru că am si o fetiță de 3 ani și jumătate și empatic mă simt coplești de tragedia familiei Anghel.

 Însă până când Pantazi nu va afla că serviciile de eutanasiere a câinilor comunitari sunt plătite din bani publici și deci poartă comision la purtător nu se va face nimic în acest sens!

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Pinocchio

Răzvan Grecu

În situații extreme se aplică măsuri extreme

Răzvan Grecu

USR se luptă la Pașcani cu PNL, pentru a câștiga PSD!

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site