NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Răzvan Grecu

Ce este mai scump decât viața unui copil? (VIDEO)

Câțiva ziariști au reușit să afle care este valoare vieții unui copil. Au decretat, în fața opiniei publice, că transportul de urgență cu elicopterul în cazul unei fetiție de 6 ani lovită la cap a fost o risipă de bani publici.

 

 Prostia și ignoranța unora mi se par alarmante. Ce era de preferat să facă medicii de la Spitalul de Urgență Pașcani, unitate medicală ce nu are tomograf sau medic neurolog, să aștepte să vină ambulanța cu medic ce era plecată la un caz sau să cheme de urgență elicopterul?

  

 Eu cred că eforturile de a salva viața unui copil nu trebuie socotite în bani. Mă întreb dacă era copilul ziariștilor respectivi, aceștia se arătau la fel de deranjați de cele câteva mii de euro cheltuiți pentru elicopter? Sau dădeau telefoane, profitând de statutul de jurnalist, pentru a se putea pune la dispoziție un astfel de mijloc de transport cât mai curând.

 Mai mult, la fața locului nu au fost nici unii dintre comentatorii acestui subiect. Singurii prezenți fiind ziariștii de la Actualitatea TV. Mai jos sunt imagini cu fetița urlând de durere, când a fost adusă la CPU.

 P.S.: Totuși, nu ar trebui să ne bucurăm că fetița este bine?

{flv}diverse/fata elicopter{/flv}

Advertisements

Related posts

ApaVital sau alegeri anticipate?!

Răzvan Grecu

Instigare la ce, domnule Pantazi? La democrație?

Răzvan Grecu

Mediul de afaceri înecat de ploaie!

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site