NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Internațional

Prințul Harry nu are voie să poarte uniforma militară în timpul funeraliilor bunicii sale. Care este motivul

Deși a servit în Armata britanică timp de 10 ani, prințul Harry nu va purta uniforma militară în timpul ceremoniei de înmormântare a buncii sale, regina Elisabeta a II-a. Astfel, ducele de Sussex va fi îmbrăcat în ținută civilă la evenimentele oficiale, inclusiv la funeraliile de stat ale defunctei regine.

Prințul Harry, fiul cel mic al Regelui Charles al III-lea, nu are dreptul să poarte uniforma militară la ceremoniile dedicate morții monarhului după decizia sa și a soției sale Meghan de a se retrage din monarhia britanică, în 2020.

Nici prințul Andrew, fratele mai mic al lui Charles, nu va fi implicat în angajamente publice oficiale în numele Casei Regale, chiar la începutul acestui an, ca urmare a implicării sale într-un uriaș scandal sexual, despre care presa britanică susține că ar fi fost rezolvat în afara justiție, prin plata unor sume de ordinul milioanelor. Potrivit BBC, Andrew a pierdut titlurile militare și, potrivit surselor de la Palat, chiar dreptul la apelativul nobiliar de „Alteța Sa regală – His Royal Highness”.

Advertisements

De altfel, nici Regina Elisabeta a II-a nu i-a lăsat pe cei 2, Harry și Andrew, să apară în balconul Palatul Buckingham, la ceremoniile prilejuite de Jubileul de Platină,

Advertisements
  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Criminalul canibal care a ucis și mâncat carnea crudă a trei persoane a fost condamnat la închisoare pe viață în Rusia

Redacția

Ambasadorul Rusiei la Washington: „Rusia nu încearcă să ia teritoriul altor țări. Regiunea Donbas face parte din Ucraina”

Redacția

Mai mulți supraviețuitori ai unei otrăviri în masă au ocupat un muzeu din Madrid și amenință că se sinucid

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site