RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Primul incident surprins de camerele video montate în Pașcani (VIDEO)

Ultimele momente din viața bătrânului care a decedat în urmă cu două zile pe o stradă din zona vale, au fost surprinse de către agenții de la Poliția Locală care supraveghează camerele montate prin Planul Integrat de Dezvoltare Urbană.

  Pe imagini se vede un bărbat care a traversat strada din spatele cofetăriei Riama și se îndrepta pe trotuarul de lângă foișorul de lemn. La un moment dat acestuia i s-a făcut rău și a început să se deplaseze haotic. Cu ultimile puteri a traversat strada prin spatele unei autoutilitare, s-a dezechilibrat și a căzut în spatele unei mașini ce staționa.

 Un tânăr ce trecea prin zonă a încercat să îl ridice. Omul încă mișca, dar nu a mai avut putere să se ridice. Cel care a vrut să îi acorde primul ajutor a sunat la 112 cerând sprijinul medicilor. Ofițerul de la Poliția Locală ce monitoriza zona a surprins incidentul. Și el a anunțat Ambulanța pentru a interveni. Din păcate totul a fost în zadar pentru bătrân.

  

 Imaginile au fost prezentate astăzi primarului și celorlalte persoane care au asistat la recepția preliminară, cu scopul de asigura autoritățile că au luat o decizie bună atunci când au gândit acest proiect. Vasile Avasiloaei, șeful Poliției Locale, speră ca prin punerea în funcțiune a acestor camere să fie mult limitat timpul de intervenție al autorităților, indiferent de situațiile în care vorbim.

{flv}diverse/decedat camere supraveghere{/flv}

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Femeia din Gâștești care și-a omorât copilul cu un cuțit nu scapă de condamnare

Redacția

Sancțiuni usturătoare pentru doi șoferi din Pașcani și Todirești

Ema Roman

Un bărbat este cercetat penal după ce a furat un aparat de sudură

Oana Cordoneanu
Încarcă...