NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Economie și afaceri

Un pășcănean are o salină în Iași

Un afacerist pășcănean ce s-a stabilit în Iași are în portofoliul său de afaceri și o salină amplasată la demisolul unui bloc. Este vorba despre Cristin Zămosteanu, care este și antrepenorul imobilului care găzduiește acum, la demisol, un nou concept de salină, în care se află aproximativ 20 de tone de sare sută la sută naturală.

 

Astfel, cele trei incăperi ale salinei situate in apropiere de Piata Chirila, aflata langa Ateneul Tatarasi, ofera o terapie cu aerosoli salini, cu ajutorul carora sunt tratate diverse afectiuni, in principal cele respiratorii. Salina isi intampina clientii intr-un cadru intim, in trei incaperi separate, in care concentratia de ioni salini este de trei ori mai mare decat la salinele naturale. Peretii acestor incaperi sunt realizati doar din caramizi de sare Himalaya, aproximativ 12 tone, iar podeaua este realizata din 6 tone de sare Praid si o tona de bulgari de sare adusa din Iran.

Una dintre incaperi este destinata copiilor, care au la dispozitie diferite jocuri lego, un topogan, desene animate, masute de desen. De asemenea, aici se pot organiza si mini-petreceri pentru copii. Celelalte incaperi, cu o suprafata de aproximativ 15 metri patrati, sunt destinate adultilor, care pot inhala aerosolii salini in timp ce se relaxeaza in fata televizorului. Reprezentantii salinei le pun la dispozitie internet wireless, jocuri de table si sah. Beneficiile sunt multilpe. Pe langa ameliorarea diverselor afectiuni respiratorii, salina ofera si avantajele cromoterapiei.

  

Este vorba despre lumina amplasata in spatele peretilor din sare Himalaya, care este de un portocaliu cald si care ofera o atmosfera calda, vesela si relaxanta. Salina ajuta si la cresterea performantelor sexuale, datorita detoxifierii organismului si implicit a sangelui. Ajuta la o mai buna functionare a inimii, astfel incat cantitatea de sange pompata este cu 30 la suta mai mare.

Reprezentantii Salinei Body Line ofera nenumarate promotii si oferte iesenilor interesati de terapia cu aerosoli. Un abonament pentru 30 de zile poate fi achizitionat cu numai 100 de lei. Abonamentul este transmisibil si pot veni mai multe persoane in acelasi timp. De asemenea, exista si un abonament special, sedinte de o ora, in intervalul orar 9.00 – 13.00. Salina Body Line este deschisa de luni pana duminica, de la ora 9.00 la 22.00, cu exceptia zilei de duminica, cand programul incepe de la ora 12.00.

 sursa www.bzi.ro

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

 

Advertisements

Related posts

Ce posturi pot găsi ieşenii în străinătate prin intermediul EURES

Redacția

Averea la control: Ce aveau când ne cereau votul şi ce au acum, la plecare, consilierii judeţeni

Redacția

ROMPAK Pașcani s-a implicat activ în proiectele comunității în 2014

Ema Roman

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site