RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Primii pași pentru înființarea unui Consiliu Consultativ pe Probleme de Tineret în CL Pașcani

La sediul Primăriei Pașcani a avut loc astăzi o comisie de lucru privind înființarea unui Consiliu Consultativ pe Probleme de Tineret în municipiul nostru. Invitația pentru această întrunire a lansat-o Iustin Jalaboi, președintele Consiliului Elevilor. 

Curs au dat trei consilieri locali, viceprimarul municipiului și Mirela Ancuța, inspector în domeniul Cultură și sport din cadrul Primăriei Pașcani.

Tânărul dorește constituirea pe lângă Primăria Municipiului Pașcani a Consiliului Consultativ pe Probleme de Tineret, structură consultativă, fără personalitate juridică, având ca scop reprezentarea și aducerea la cunoștință a problemelor și intereselor tinerilor prin dialog strucutrat. Iustin a declarat că își dorește să aducă problemele tinerilor în ochii „Consiliului Local”.

  

Practic, regulamentul pe care tinerii l-au consultat cu celelalte structuri din țară este cât se poate de legal, însă el trebuie fundamentat mai bine. Mai exact, la sugestia inspectorului în domeniul Cultură și sport din cadrul Primăriei Pașcani, tinerii ar trebui să se asocieze în acest demers și cu celelalte organizațiii nonguvernamentale din Pașcani. Să fie semnat un act de toți tinerii, sau de cei din conducerea organizațiilor.

În acest sens, decizia luată momentan este o reîntâlnire. Luni de la ora 13.30, la sediul Primăriei vor fi chemați toți reprezentanții elevilor și a tuturor asocițiilor care fac voluntariat în municipiul nostru.  

 

 

 

Related posts

“Zilele Orașului”: Primăria are șanse mici să obțină din închirieri o sumă care să susțină bugetul evenimentului. 9,74 lei/mp/zi tariful pentru comercianți

Marius Parteni

Furnizarea apei potabile este întreruptă pe străzi din Tg. Frumos, în satele Dădești și Costești

Redacția

Garda de Mediu în control la Primărie. Concluziile vor fi anunțate mâine!

Marius Parteni
Încarcă...