RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Majorarea cu 12% a salariilor funcţionarilor publici, dezbătută în şedinţa de săptămâna viitoare

Nemulţumirile funcţionarilor publici din cadrul Primăriei Paşcani persistă, iar aceştia așteaptă, în continuare, să le fie majorate salariile cu 12%. Decizia ar trebui să vină ca urmare a ordonanței de Guvern OUG 27/2015.  

 

În şedinţa ce a avut loc zilele trecute nu s-a obţinut nici un răspuns clar, în schimb salvarea ar putea să vină luni, când pe masa consilierilor va fi o rectificare de buget ce priveşte şi această problemă.

  

Mai exact, cei 12% care ar trebui să ajungă la salariaţii din Primăria Paşcani ar putea reveni acestora în urma unui ordin în care, pentru întreg judeţul Iaşi, este cuprinsă suma de 31.734 lei.

 “Pe ordinea de zi a şedinţei de Consiliu Local ce va avea loc pe data de 31 august există o rectificare de buget ce are legătură cu cei 12% care trebuie să ajungă la salariaţii din Primăria Paşcani. Este vorba despre un ordin în care, la judeţul Iaşi este prins plafonul maxim de 31.734 lei. Rămâne de văzut cât va reveni, din această sumă, municipiului Paşcani. În proiectul de hotărâre veţi regăsi 3 miliarde de lei vechi, o rezervă bugetară pe care au prins-o cei de la Contabilitate, pentru a asigura această sumă pentru angajaţi”, a declarat Cristian Menegon, purtătorul de cuvânt al Primăriei Paşcani.

Rămâne de văzut cât va reveni din întreg plafonul, salariaţilor Primăriei Paşcani.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

 

Related posts

Pașcani : Bursele de merit și studiu mai mari cu 10 lei față de cele sociale

Marius Parteni

Un an de la terminarea lucrărilor: 40 de milioane pentru o clinică goală

Redacția

Scăpați de penalități dacă achitați debitele către RAGCL. Iată ce facilități mai acordă regia!

Ema Roman
Încarcă...