NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Primele imagini cu tramvaiul modernizat de REMAR Paşcani

Ţinut luni bune departe de ochii ieşenilor de către şefii regiei locale de transport public, tramvaiul GT4 modernizat la REMAR Paşcani poate fi văzut accesând http://www.flickr.com/photos/85365586@N02/. Este vorba de tramvaiul GT4 având numărul de parc 302, de la care s-au păstrat parţial caroseria şi boghiurile.

A rezultat un vehicul nou, cu aspect exterior şi interior, parte mecanică şi de tracţiune cu totul diferite faţă de ce era la tramvaiul de la care s-a pornit. Tramvaiul are low-floor, aer condiţionat, scaune tapiţate, interior modern, iar vatmanul foloseşte în locul retrovizoarelor imagini surprinse de camere şi prezentate pe ecrane în cabina sa. Preţul este situat sub pragul de 1,5-1,7 milioane de euro, cât costă un vagon nou-nouţ.La primele probe, efectuate pe străzile din oraş pe 17 august, după miezul nopţii, tramvaiul s-a comportat excelent. „Este total diferit de ceea ce folosim noi în prezent”, spune unul dintre vatmanii RATP.

sursa evenimentul.ro

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Situația terenurilor disponibile destinate tinerilor pentru construcția de locuințe

Marius Parteni

PLAN: Parcuri industriale ar putea fi realizate în Paşcani, Hârlău şi Răducăneni

Redacția

Zăpada a căzut peste Pașcani. Pantazi:”Acționăm cu zece utilaje”. Info Drumuri Județene: 0232/219.241, sau 0232/219.240 (VIDEO)

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site