NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Primarul Sectorului 2, după ce consilierii PNL au anunţat că nu vor vota noua organigramă a Primăriei: Încearcă să acopere jocurile lor politice

„PNL încearcă să acopere jocurile lor politice cu nişte argumente subţiri. Lansează perdele de fum pentru a acoperi motivul real – campania lor internă cere să fie scandal în coaliţie, să se plângă de partenerii cei “răi”. La Sectorul 2 asta e ridicol. Am avut până acum un parteneriat onest şi clar. PNL are în coordonare multe instituţii importante – Poliţia Locală, DGASPC, Administraţia Pieţelor şi Centrul Cultural Mihai Eminescu, fix cum ei au cerut. Culmea, ultimele două au trecut deja prin reorganizarea stabilită de comun acord, cu toate voturile noastre. M-aş fi aşteptat să continuăm acest demers pe care ni l-am asumat împreună încă din campanie, dar se pare că au alte calcule mai importante în alegerile din partid. Regretabil”, a transmis Radu Mihaiu pe Facebook. 

Primarul spune că reproşurile au apărut „brusc”, cu două zile ănaintea votului. El argumentează că suprapunerea de atribuţii pentru care este acuzat de consilieri există şi în forma de organizare actuală a primăriei. Potrivit primarului, forma actuală are „structuri amestecate pentru a crea posturi de directori inutile”. 

„Ca lucrurile să fie clare. Voi răspunde punctual la toate reproşurile PNL apărute brusc cu două zile înainte de vot deşi în ultimele două luni nu erau o problemă.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

  
Advertisements

Related posts

Abandonul școlar, o realitate dură în România

Redacția

Gest frumos făcut de poliţiştii ieşeni când l-au văzut pe acest bărbat

Redacția

A vrut să-şi facă singur dreptate într-o comunitate de romi. Un italian s-a dus înarmat cu un pistol ca să recupereze o datorie

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site