NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Primarul nu a renunțat la ideea excluderii din partid a consilierului Benone

Președintele PSD Pașcani dorește în continuare capul consilierului Benone Mihuț, cel care a votat împotriva ApaVital și ARSACIS. În ultima ședință de Consiliu Local, între primar și viceprimar a avut loc un schimb de replici, din care reiese că într-o viitoare ședință de partid se va pune problema excluderii alesului local.

Pantazi l-a găsit vinovat de situația în care se află Mihuț pe Gică Zanet, secretarul organizației PSD. În timpul ședinței de Consiliu Local, după ce consilierul s-a abținut la votarea unui proiect prezentat ARSACIS, priamarul i-a spus lui Axinte: „Ăsta (n.r. consilieul Mihuț) pe cine mai reprezintă măi? Uite și Gică Zanet nu a făcut ce trebuie. Las că mai facem noi o ședință„.

Reamintim faptul că membrii comisiei de mediere și integritate au cerut Biroului Permanent Județean al PSD Iași să recomande organizației din Pașcani să revină asupra decizei de excludere din partid. Concluzia vine după audierile care au avut loc ca urmare a contestației formulate de Mihuț Benone. Membrii comisiei au considerat că abținea de la a vota un proiect de hotărâre nu este un motiv pentru a sancționa politic un membru de partid.

  

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Advertisements

Related posts

Ar trebui ca Dumitru Pantazi să renunțe la pensia specială? Primarul orașului Ulmeni, Lucian Morar, a renunțat la aceasta printr-o declarație notarială!

Răzvan Grecu

FSE-INSTRUMENTE DE DEZVOLTARE REGIONALĂ-ROMÂNIA STARTUP-UP ȘI DIASPORA STARTUP (VIDEO)

Ema Roman

Firmele care angajează ucenici vor primi bani de la stat

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site