RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Primarul Dumitru Pantazi refuză să transmită presei dispoziția prin care a cenzurat News FM și NewsPascani.com. Viceprimarul Gabriela Nedelcu spune că nu știe nimic despre un astfel de act. Surse din Primărie spun că acesta nu există!

 

După ce Dumitru Pantazi susține că a emis o dispoziție de primar prin care a interzis accesul funcționarilor, de pe calculatoarele Primăriei, la News Fm și NewsPascani.com, nici astăzi acel document nu este publicat pe site-ul instituției.

  

 

Mai mult, în urma îndemnului acestuia de a ataca în justiție dispoziția sa, jurnaliștii NewsPascani.com au solicitat în copie acel document, însă reprezentanții Primăriei nu au dat curs solicitării.

Întrebată astăzi despre dispoziția pe care Dumitru Pantazi susține că a dat-o, viceprimarul Gabriela Nedelcu a declarat că nu știe absolut nimic. Întrebați astăzi dacă pot accesa alte radiouri și alte publicații on-line pe calculatoarele Primăriei, mai mulți funcționari publici, au răspuns, sub anonimat, că toate radiourile din Pașcani în afară de News FM pot fi accesate și că publicațiile naționale pot fi de asemenea accesate de pe rețeaua municipalității.

Related posts

Scandalul ApaVital a dus la o migrație de abonați de la RCS la Next Gen

Răzvan Grecu

Mihai Chirică, instalat oficial primar pe durata arestului lui Gheorghe Nichita

Redacția

Taxele şi impozitele locale pentru 2024 reduse cu procente cuprinse între 15 și 20%

Marius Parteni
Încarcă...