NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Economie și afaceri

Directorul de la Eco Salubritate mulțumit de direcția în care merge societatea pe care o conduce

 

Directorul societății Eco Salubritate SA a organizat astăzi o conferință de presă în care a ținut să prezinte câteva puncte de vedere, ca urmare a declarațiilor făcute de consilierii PNL la finalul ședinței de săptămâna trecută. Leonard Ursu spune că la nivel de societate lucrurile sunt stabile, iar unitatea are și profit.

 

Ursu spune că nu primește sfaturi de la șefii Primăriei cu privire la măsurile care le pune în aplicare la nivel de unitate.

“Lucrurile merg într-o direcție bună, chiar este stabilitate. Declarațiile făcute de domnii consilieri au o altă direcție. Nu aș vrea să se intervină politic. Nu primesc ordine de la cei din Primărie. Aplicăm măsuri clare și corecte. Când am preluat societatea aveam pierderi de pe 900.000lei, acum dacă ne raportăm la anul trecut, avem un profit de 41.000 lei”, a spus Leonard Ursu.

Directorul societății a prezentat și câteva planuri de viitor. În privința numărului de angajați el spune că se vor produce disponibilizări, odată ce societatea va pierde principalul obiect de activitate. Eco Salubritate ar urma să rămână cu 67 angajați, dar numărul ar putea crește dacă va prelua activitatea de transport public.

Bugetul pentru anul 2019 este estimat la 5,6 milioane lei. Pe partea de investiții se are în vedere asigurarea funcționării serviciului dezinsecție, deratizare și dezinfecție, achiziția unui tractor multifuncțional, dar și a unor autobuze dacă societatea va răspunde de transport.

La finalul ședinței Consiliului Local de săptămâna trecută, liberalii au acuzat că actuala administrație ia măsuri pompieristice cu privire la societățile de utilitate publică.

“Probabil că cel care le gândește este domnul Zanet, dacă domnul primar nu prea vine la muncă. Îl lasă pe administratorul public să gândească strategia. Cei care conduc astăzi aceste societăți vin la Primărie, primesc ordinele și rezultatul îl vedeți și dumneavoastră”, a spus Marius Pintilie, președintele PNL  Pașcani.

Liberalii au susținut că trebuie gândite măsuri clare în privința societăților din subordinea Consiliului Local.

 

 

Advertisements

Related posts

Ministrul Agriculturii impresionat de fermierii ieșeni

Redacția

Klaus Iohannis a promulgat legea pentru agricultură. Impozit ZERO pentru aceste venituri

Redacția

Transportul în comun de la RAGCL merge bine. Pe timpul verii, baza e autocarul cu aer condiționat

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site