NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Primăria verifică declarațiile proprietarilor de garaje. Iată noile condiții impuse!

Proprietarii de garaje de pe raza municipiului Pașcani, care solicită prelungirea contractului de închiriere a suprafețelor ocupate de construcții, sunt nevoiți să prezinte un document important la reînnoirea acestuia.

Administrația locală solicită ca parte a documentației un plan de amplasament și delimitare a imobilului (garaj) realizat de un specialist cadastru autorizat, atât pe suport de hârtie cât și în format electronic. Proprietarii de garaje care solicită prelungirea contractului au fost înștiințați despre faptul că trebuie să prezinte acest document, a cărui contravaloare trebuie să o suporte din buzunarul propriu.

De ce este solicitat un asemenea plan de se cere documentarea amplasamentului? Este o întrebare la care am încercat să aflăm răspuns. Reprezentanții Biroului de Presă din cadrul Primăriei ne-au transmis prin intermediul unui mesaj faptul că vom primi zilele viitoare explicații.

Reporterii NewsPacani.com au aflat că prin această măsură se dorește identificarea construcțiilor care nu respectă construcțiile inițiale. De asemenea, sunt căutați și cei care și-au ridicat garajele fără forme legale. Mulți dintre proprietarii de garaje și-au modificat construcțiile, conform informațiilor, dar nu declară suprafața corectă ocupată.

Documentația trebuie să mai conțină o copie a contractul inițial și dovada plății taxelor.

La nivelul municipiului sunt peste 700 de garaje construite. Planul și întreaga documentație pot fi transmise prin e-mail la patrimoniu@primariapascani.ro sau depus în scris.

Advertisements
Loading...

Related posts

Furnizarea apei potabile este întreruptă în cartierul Sodomeni și în comuna Moțca

Redacția

Măsuri anticaniculă la Pașcani

Oana Cordoneanu

A murit autostrada Iaşi – Târgu Mureş. E inventată autostrada Siret – Paşcani – Buzău

Redacția
Încarcă...