NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Fiica unui pășcănean pe prima pagină a ziarului ”Adevărul Financiar”

Clarisa Tesu, fiica unui pășcanean, a fost subiectul unui articol elegios în ziarul ”Adevărul Financiar”.

Clarisa Tesu a copilărit în Canada, după ce părinții ei au emigrat în 1997, a lucrat la biroul EY din Statele Unite ale Americii, iar în 2009 s-a întors în România. La biroul EY din țara noastră s-a angajat în 2017, ca Senior Manager la Forensic & Integrity Services, iar în februarie anul acesta a devenit Associate Partner și Head of Forensic & Integrity Services.

„Am preluat rolul de lider al departamentului EY Forensic în februarie 2019, în urma unor modificări semnificative în componența și structura echipei. Dintr-o echip de peste 20 de membri, rămăseseră doar 12, fiecare cu temerile proprii despre rolul lor în departament”, spune Clarisa Tesu, care arată și că strategia de remediere a situației a fost modelată de experiențele din Vest.

„Am ascultat și am încurajat echipa să colaborăm deschis pentru a ne rezolva nemulțumirile. Unde angajații erau demotivați din cauza lipsei de comunicare, am definit noi căi: am creat o serie de întâlniri pentru a discuta atât evoluția noastră ca echipă, cât și evoluția departamentului și am reiterat conceptul de open door policy”, spune Clarisa Tesu. Au apărut astfel și caracteristicile pe care orice lider le dorește în echipa sa: transparență, optimism, dinamism, deschidere.

„Am adus în echipă oameni cu care mai lucrasem în anii trecuți, cu care împărtășeam aceleași valori, și care au fost încântați de ocazia de a extinde familia EY Forensic – șefa EY Forensic.

Rezultatele nu s-au lăsat așteptate. Departamentul a înregistrat o creștere de peste 20% pentru anul financiar 2019 (1 iulie 2018 – 30 iunie 2019) față de perioada anterioară. Estimările pentru anul în curs indică o creștere la fel de mare.

„Acum suntem mândri să ne considerăm #DreamTeam! Este ceva ce simțim și trăim cu toții în fiecare zi și noii membri ai familiei noastre reușesc să se integreze repede și să se bucure de echipa dinamică, profesionistă și plină de energie din care fac parte. Cred în slogan-ul teamwork makes the dream work”, spune Clarisa tesu despre echipa de de 22 de experți specializați în Antifraudă și Anticorupție, Investigații și Business Intelligence, Combaterea Spălării Banilor (AML), Forensic Technology (Forensic Data Analytics – FDA), dar și în Dispute și Litigii.

Articol preluat din Adevărul Financiar

loading...
Advertisements

Related posts

Știri de la cititori: Pașcaniul „gospodarului” Pantazi după 3 ani de mandat

Marius Parteni

Furnizarea apei a fost reluată la cele opt scări de bloc din Târgu Frumos. Au fost discutate modalitățile de recuperare a datoriilor

Oana Cordoneanu

Surse: Zilele municipiului Pașcani au fost mutate pentru ca viceprimarul Gabriela Nedelcu să poată pleca în concediu în Turcia! Viceprimarul neagă vehement aceste informații!

Răzvan Grecu
Încarcă...