NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Un avion cu 176 de pasageri s-a prăbușit la scurt timp după decolarea din Iran. Nu există supraviețuitori

Un avion Boeing 737-NG al companiei Ukraine International Airlines, care avea la bord cel puţin 176 de pasageri, s-a prăbuşit miercuri la scurt timp după decolarea de pe aeroportul Imam Khomeini din Teheran. Problema a fost o defecțiun, potrivitReuters, AFP şi DPA.

Un avion cu 176 de pasageri s-a prăbușit la scurt timp după decolarea din Iran. Nu există supraviețuitori

Avionul care transporta 176 de pasageri s-a prăbușit în apropierea aeroportului şi a fost cuprins de flăcări în cel mai scurt timp. Un reprezentant al Ministerului de Externe ucrainean a declarat că toți cei care se aflau în avion au decedat pe loc.

Deocamdată nu există o declaraţie din partea companiei Ukraine International Airlines.

  

‘‘Focul este atât de intens încât nu putem efectua nicio operaţiune de salvare. Avem 22 de ambulanţe, patru autospeciale şi un elicopter la locul incidentului”, a declarat şeful Serviciului pentru situaţii de urgenţă iranian, Pirhossein Koulivand, pentru postul de televiziune public iranian.

Potrivit serviciului de monitorizare a zborurilor FlightRadar24, avionul care s-a prăbuşit efectua zborul PS 752 şi se îndrepta spre Kiev. Avionul era în funcţiune de trei ani.

Agenţia de presă oficială iraniană IRNA a menţionat că potrivit informaţiilor preliminare ”avionul se îndrepta spre Kiev şi avea la bord 180 de persoane”

sursa bzc.ro

Advertisements

Related posts

Programul „Anghel Saligny”. Ministerul Dezvoltării a stabilit sumele ce vor fi alocate: cel puţin 140 de milioane de lei pentru fiecare judeţ, 4 milioane pentru fiecare comună şi 7 milioane de lei pentru fiecare oraş

Redacția

Călin Popescu-Tăriceanu, trimis în judecată pentru abuz în serviciu şi complicitate la uzurpare de calităţi oficiale

Redacția

Mandatul lui Mircea Geoană la NATO se prelungeşte cu un an, conform unor surse diplomatice

Redacția
Încarcă...