NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Primăria Pașcani va fi acționată în judecată de proprietarii unei mașini avariate din cauza unei gropi de pe strada Dragoș Vodă

Vacanța unor români stabiliți în Italia a fost stricata de o groapă de pe o strada din Pașcani. În acestă după-amiază, pe strada Dragoș Vodă, o femeie a încercat să ocolească o groapă, iar ambele cauciucuri i s-au tăiat la impactul cu bordura.

 

Pasagerii din mașină s-au speriat. După accident, prin zonă a trecut o mașină de Poliție care nu a oprit atunci când femeia i-a făcut semn. La scurt timp, a venit o a doua mașină de Poliție, însă oamenii legii nu s-au dat jos din autoturism, ci doar au întrebat dacă a fost un accident.

 „Putea să se întâmple un lucru foarte rău. Am ajuns în fața unei gropi care era enormă. Am vrut să trec prin partea dreaptă, dar acolo era o canalizare. Apoi am vrut să trec printre ele, dar nu am putut. Am dat cu partea din față a mașinii de asfalt și mi-am spart ambele cauciucuri. În partea stângă nu m-am băgat pentru că nu am vrut să fac o altă nenorocire. Astfel de tragedii s-ar putea evita, dacă ar fi un pic de interes din partea unor instituții. Am înțeles că această groapă este aici cu două săptămâni în urmă. De jumătate de oră, de când stăm noi aici, vreo două mașini au intrat cu roțile în groapa asta”, a declarat femeia care era la volanul mașinii. În lipsa reacției autorităților, proprietarii au dat jos cauciucurile avariate și le-au dus la o vulcanizare. Aceștia au spus că vor da Primăria în judecată.

Traficul din zonă a fost dirijat minute bune de soțul femeii. Groapa cu pricina s-a format acum două săptămâni, iar autoritățile locale par să nu aibă cunoștință de ea, deși Primăria este responsabilă de administrarea drumurilor. Groapa a fost semnalizată printr-un marcaj verde, cel mai probabil de alți șoferi care au trecut prin zonă și riscau să ajungă în aceeași situație.

Advertisements
Loading...

Related posts

Instanța a amânat o primă decizie în dosarul evacuării Legume S.A. Firma este controlată de primarul Pantazi printr-un interpus și a pierdut definitiv procesul prin care revendica proprietatea terenului de 50 de hectarele de la serele Blăgești!

Răzvan Grecu

Trafic restricţionat pe strada Mihail Kogălniceanu! Se plombează!

Ema Roman

Angajări la Primăria Pașcani. Două posturi la monitorizarea serviciilor de transport

Oana Cordoneanu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site