RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Prefectul a anunțat că toate școlile din județul Iași sunt verificate

Prefectul judetului Iasi, Marian Serbescu, a postat pe o retea de socializare, o postare prin care anunta ca prin ordinul prefectului, au fost constituite trei comisii mixte care si-au inceput verificarea pe data de 9 august si o vor termina pe data de 2 septembrie. Comisiile mixte verifica toate unitatile scolare de pe raza judetului Iasi.

 

  

” Unitatile de invatamant de pe raza judetului Iasi sunt verificate cu privire la modul de pregatire a noului an scolar. Prin ordin al prefectului au fost constituite trei comisii mixte care si-au inceput activitatea in data de 9 august si urmeaza sa finalizeze verificarile in data de 2 septembrie. Comisiile mixte sunt formate din reprezentanti ai Institutiei Prefectului, ai Inspectoratului Judetean de Politie, ai Inspectoratului de Jandarmi Judetean, ai Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta si ai Directiei de Sanatate Publica, sub coordonarea reprezentantului Inspectoratului Scolar Judetean. Deplasarile la unitatile de invatamant din judet vizeaza verificarea modului in care este asigurata protectia scolilor si gradinitelor, precum si stadiul pregatirilor pentru inceperea noului an scolar, existenta autorizatiilor de functionare si de securitate la incendiu. La finalul verificarilor vom avea o imagine clara a fiecarei unitati de invatamant, problemele sesizate, dar si masurile dispuse pentru remedierea lor, astfel incat, la data de 9 septembrie copiii ieseni sa poata incepe anul scolar in conditii civilizate.” se arata in postarea publicata pe Facebook de Marian Serbescu.

sursa www.bzi.ro

Related posts

Exmatricularea, reintrodusă în proiectele legilor Educației, printr-un amendament susținut de minister, PNL și PSD: Exmatricularea poate fi realizată doar în situații grave

Redacția

Astăzi s-au desemnat Miss și Mister Boboc 2012 la Colegiul Național “CF Unirea” (Foto – Video)

Răzvan Grecu

Structura anului școlar 2017-2018. Când sunt vacanțele

Redacția
Încarcă...