NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Unde stă blocat proiectul privind demararea lucrărilor la piața din vale!?

Astăzi, la sediu Primăriei Pașcani a avut loc o întâlnire pe tema proiectului privind modernizarea pieței din vale. Au participat șefii administrației locale și reprezentanți ai asocierii care se ocupă de realizarea proiectului tehnic și lucrărilor de investiții.

Scopul întâlnirii a fost cel de deblocare a proiectului privind modernizarea obiectivului din zona vale. Cei care trebuie să execute proiectul tehnic susțin că sunt o serie de neconcordanțe în studiul de fezabilitate ce a fost realizat. Este vorba de o serie de ridicări topo și realizarea unei expertize tehnice a clădirilor supuse modernizării și reabilitării.

 Administrația locală a dorit ca prin această întâlnire să fie stabiliți pașii pentru începerea efectivă a lucrărilor.

„Astăzi ne-am întâlnit aici pentru a discuta despre ceea ce trebuie să facem pentru a debloca investiția”, a subliniat primarul Marius Pintilie.

  

Reprezentanții asocierii care ar trebui să realizeze proiectul tehnic și investiția la piața din vale spun că sunt lucruri greșite în documentația elaborată prin studiul de feazabilitate. Acest aspect ar fi fost semnalat administrației locale, dar nu au fost luate în seamă, lucru reamintit și astăzi. Între data realizării studiului de fezabilitate, din anul 2018 și până în prezent au apărut multe modificări.

După discuțiile de astăzi cei care întocmesc proiectul tehnic trebuie să prezinte Primăriei Pașcani un document din care să rezulte propunerile firmelor ce trebuie să execute proiectul tehnic. Acestea urmează să fie discutate și la nivelul Consiliului Local.  

Advertisements

Related posts

100.000 euro încasate la bugetul local, în prima lună a anului

Ema Roman

Spitalul Municipal face angajări! Peste 20 de posturi scoase la concurs

Ema Roman

Indemnizaţii de peste 2400 de lei pe lună pentru familiile monoparentale

Redacția
Încarcă...