RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Primăria Pașcani are 280 posturi ocupate, din 357 posibile. Șefii executivului vor să încadreze anul acesta minim 12 persoane

În conferința de presă ce a avut loc astăzi, primarul Dumitru Pantazi alături de administratorul public Gică Zanet, au ținut să facă o serie de precizări legate de structura de personal din cadrul Primăriei Municipiului în anul 2014.

 

Astfel, instituția pășcăneană are un total de 357 de posturi aprobate, din care sunt ocupate doar 280. Dintre acestea 93 sunt ocupate de funcționari publici, iar 187 de personal contractual. 77 de posturi sunt vacante.

  

Fondul de salarii pentru posturile din organigramă este de puțin peste 8 milioane de lei, suma fiind cu 1 milion mai mare față de anul trecut.

Edilul local ne-a transmis că Primăria se confruntă pe mai multe compartimente cu lipsă de personal, iar volumul de muncă este foarte mare. Pantazi spune că a făcut o adresă către Direcția de Finanțe Publice Iași, transmisă la Agenția Națională a Funcționarilor Publici pentru a li se aproba un număr de 26 de locuri vacante. În realitate el speră să poată încadra măcar jumătate din numărul de posturi solicitate.

”În momentul de față avem un număr total de posturi de 357 aprobate prin organigramă, posturi ocupate 280 dintre care funcționari publici 93, personal contractual 187 și un număr de 77 posturi vacante. Pentru numărul de posturi prevăzut în organigramă, am prevăzut un fond de salarii de 8 milioane 318 mii lei, cu un milion mai mult față de anul trecut”, a declarat Dumitru  Pantazi, primarul Municipiului Pașcani

Citește și {loadposition articlescategoryload} – Shortcut

Related posts

Marcaje rutiere de calitate la Pașcani? Ne-ar costa de 10 ori mai scump, spune viceprimarul Cristian Rățoi!

Răzvan Grecu

Un nou termen în dosarul primarului Pantazi

Redacția

Zapada a facut prapad pe drumurile din judet

Redacția
Încarcă...