NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Primăria Pașcani angajează doi consilieri juridici

Primăria Pașcani organizează concurs în vederea ocupării a două posturi vacante. Este vorba despre un post de consilier juridic, clasa I, grad profesional asistent și unul de consilier juridic, clasa I, grad profesional debutant, ambele din cadrul Compartimentului Juridic şi Contencios.

 

Concursul va avea loc în data de 29 august, atunci când va avea loc proba scrisă. În maxim 5 zile lucrătoare de la publicarea rezultatelor primei probe, cei admiși vor susține interviul.

Dosarele de înscriere la concurs se depun la sediul instituţiei în termen de 20 zile de la data publicării anunţului în Monitorul Oficial al României, partea a III-a (până la data de 16.08.2017 inclusiv, ora 15:30).

Candidații trebuie să îndeplinească condiţiile prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare, să aibă studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul ştiinţelor juridice. Cei care optează pentru postul de consilier juridic, clasa I, grad profesional asistent trebuie să aibă vechime de minim 1 an, în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice.

Advertisements

Related posts

„Uăi Mitică de ce-ți bați joc de pășcănenii mei?” Plus: Cine mai scoate apa din subsolurile de bloc din zona Vale inundate din cauza canalizării?

Răzvan Grecu

Utilajele de deszăpezire au fost retrase din bazele de iarnă

Redacția

Un fost consilier al primarului, noul șef al Serviciului APL din cadrul Primăriei Pașcani

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site