RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Primăria Paşcani analizează ofertele de catering pentru masa tradiţională de 1 Decembrie

Administraţia locală se ocupă, în această perioadă, de organizarea evenimentului din data de 1 Decembrie când se sărbătoreşte Ziua Naţională a României. Primăria a solicitat oferte de catering, care să asigure tradiţionala masă festivă la care sunt invitaţi toţi cetăţenii municipiului.

 

  

 

 

 

Astfel, anul acesta şi-au prezentat serviciile două societăţi: una din Paşcani şi alta din Iaşi. Este vorba despre Restaurantul Select şi firma Petru San Com SRL. Ambele propun ca meniu o porţie de 300 grame fasole, 100 grame de pâine şi un pahar de 150 ml cu vin fiert.

Ofertele au ajuns la viceprimarul Vasile Axinte care va lua o decizie în privinţa celei mai potrivite.„Pentru ziua de 1 Decembrie, Primăria Municipiului Pașcani a solicitat oferte pentru partea de catering, porții de fasole cu cârnați, pâine și vin. Au venit două oferte în acest sens. O firmă din municipiu, și o altă societate din Iași. Urmează să fie analizate cele două oferte, iar în funcție de preț, va fi dată și câștigătoarea cu oferta cea mai bună”, ne-a declarat Cristian Menegon, purtător de cuvânt Primăria Pașcani.

Precizăm faptul că, dintre toate acţiunile pregătite pentru perioada sărbătorilor de iarnă, manifestările dedicate Zilei Naţionale a României şi Revelionul sunt cele mai costisitoare. Cel puţin asta arată sumele alocate pentru organizarea lor, şi anume 67.750, respectiv 40.300 lei. 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Protest al CFR-iștilor. Cer salarii mai bune și investiții în infrastructură

Redacția

Catalog de informare cu privire la construcţia parcului industrial de la Paşcani!

Marius Parteni

Marius Pintilie, PNL Pașcani:“Soarta viitorului operator de salubrizare trebuie decisă de pășcăneni”!

Marius Parteni
Încarcă...