NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Președintele interimar al CJ Iași s-a întâlnit astăzi cu primarul Pantazi. Scopul întrevederii este ținut la secret

Direcția Națională Anticorupție a descins în această dimineață la Consiliul Județean Iași, într-un dosar în care se fac cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție, asimilate celor de corupție și a unor infracțiuni îndreptate împotriva intereselor financiare ale Uniunii Europene, comise în perioada 2014 – 2015.La perchezițiile organizate nu a asistat și președintele interimar al Consiliului Județean, Victorel Lupu.

  

Acesta, oficial s-a aflat într-o deplasare la Piatra Neamț, însă a poposit și la Pașcani. Lupu a stat mai bine de 30 de minute în biroul primarului Dumitru Pantazi, iar la plecare a fost condus de către administratorul public, Gică Zanet.

Nu se știe care a fost scopul oficial al întrevederii. Reporterii noștri au încercat să discute cu președintele interimar, dar acesta a formulat cu greu un răspuns la întrebările adresate. Subiectul pe marginea căruia a acceptat să discute a fost legat de scandalul apei de la Pașcani.

Nu știu ce s-a mai întâmplat acum că nu m-am ocupat eu de această situație. Eu știu de la domnii Benesch și Toma, că lucrurile se derulează, că majoritatea au încheiat contracte, s-a mai modificat legea apei, să zic așa“, a spus președintele interimar al CJ Iași.

Atunci când i s-a adus la cunoștință faptul că nu se achită redevența, Lupu a părut surprins.

De ce să nu se plătească redevența? Trebuie respectat contractul. Și redevența, nu știu cum au stabilit ei, lunar, semestrial“, a mai spus acesta înainte de a se urca în mașina de serviciu.

Am încercat să aflăm prin intermediul purtătorului de cuvânt ce anume a discutat acesta cu primarul Dumitru Pantazi, dar nu am primit un răspuns oficial.

Conform unor informații, Victorel Lupu a discutat despre ședința de la alegeri care a avut loc la Iași săptămâna trecută, atunci când tabăra Chirica s-a ridicat de la masa discuțiilor. Lupu încearcă să îi pregătească pe cei apropiați lui, simțind probabil că riscă să piardă puterea în partid.  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Proiectul Legii salarizării intră în dezbaterea comisiilor din Camera Deputaţilor

Redacția

Bani pentru autostradă din pensiile speciale

Redacția

Liber la reorganizare în structurile de conducere ale societăților din subordinea CL. Consiliile de Administrație au fost completate

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site