NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Juristul Paul Apostol este singurul din Primărie care a acceptat să preia funcția de secretar

Un singur funcționar din Primăria Pașcani a acceptat să preia atribuțiile secretarului, după ce jurista Alina Sandu a preferat să reintre în concediu pentru creșterea copilului. Cel care va prelua aceste atribuții pentru o perioadă de timp este Paul Apostol, fost consilier al primarului Dumitru Pantazi. Apostol a intrat recent în rândul funcționarilor publici. El a mai ocupat această funcție, în urmă cu câteva luni, dar a fost schimbat întrucât nu are vechimea necesară. Acesta a acceptat astăzi să preia atribuțiile de secretar.

 

Informația nu este una confirmată de către șefii Primăriei, care în ultima perioadă au închis de tot canalul de comunicare cu cetățenii prin intermediul postului Actualitatea Tv sau newspascani.com. Dumitru Pantazi s-a întors astăzi din concediu pentru a rezolva această problemă, mai ales că din data de 19 noiembrie Primăria ar fi rămas fără secretar.

Revenind la Paul Apostol, unul din motivele pentru care acesta nu poate ocupa funcția de secretar  este acela că nu și-a terminat stagiul de funcționar public. El se află încă sub îndrumarea unui alt funcționar, dar nu are nici vechimea necesară pentru a ocupa această funcție.

De asemenea, este fiul avocatei de la firma AgroComplex Lunca, ce aparține familiei primarului Pantazi.  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

loading...
Advertisements

Related posts

Hotărârea de numire a viceprimarului a fost publicată! Nereguli grave redactate! Opoziția cere demisia secretarului UATM Pașcani!

Răzvan Grecu

Cooperativa „Munca în Zadar”: Firmele care obțin contracte de la Primărie se fac că lucrează

Redacția

O vulcanizare de pe strada Gării va fi evacuată. Spațiul aparține Primăriei

Oana Cordoneanu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site