NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Primăria Pașcani amendată pentru lipsa indicatoarelor de pe străzi! Șeful Poliției Rutiere a dat mai demult un avertisment verbal

 

Biroul Rutier din cadrul Poliției Pașcani a amendat Primăria cu 29.000 lei, pentru lipsa unor indicatoare de pe străzile din municipiu. Sancțiunile vin după o serie de recomandări care nu au fost luate în seamă de reprezentanții instituției.

  

 

Cele două sancțiuni sunt de 100 puncte fiecare, pentru lipsa indicatoarelor. Un punct de amendă este de 145 lei. Șefii Primăriei au posibilitatea să achite jumătate din amendă, în 15 zile.

Actualul șef al Biroului de Poliție Rutieră, comisarul Daniel Vîrlan, a atas atenția asupra lipsei indicatorelor de pe străzi, în ultima ședință a Comisiei de Organizare Rutieră din cadrul Primăriei. Viceprimarul Gabriela Nedelcu, președinta acestei comisii, a susținut că au fost și vor mai fi achiziționate indicatoare, dar acest lucru nu s-a întâmplat.

Biroul de Presă din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Iași a confirmat sancțiunile, ele fiind transmise în lipsă către Primăria Pașcani, în  calitate de administrator al drumurilor locale. Amenzile au fost aplicate din 10 octombrie, dar reprezentanții Primăriei susțin că nu au habar de ele.“Nu știu despre ce vorbiți, vom verifica”, a declarat Gabriela Nedelcu.

Advertisements

Dumitru Pantazi, primarul municipiului, nu a putut fi contactat pe acest subiect, dar într-o altă publicație locală a menționat că nu a văzut cele două procese verbale. El a precizat că cel mai probabil juriștii le vor ataca.

Aceată situație este completată de o postare pe un grup de socializare locală, acolo unde un pășcănean explică o pățanie.

Advertisements

 Salutare grup! Astăzi am asistat la o întâmplare cu totul ieșită din comun la care am rămas fără cuvinte! Atașez poze să înțelegeți despre ce este vorba . Eu sunt cu autoturismul marcat cu litera A veneam dinspre “Peștișorul ” spre poliție. De pe drumul din fata bisericii mi-a ieșit în față o mașină, notată cu litera B. Nu am putut să îl evit așa că am intrat in el. Am făcut amiabilă ,hotărâți amândoi ca el este cel vinovat si ca dacă anunțăm poliția el va rămâne fără permis . Astăzi la asigurări am primit cu stupoare vestea ca eu sunt cel vinovat pentru că nu am dat prioritate de dreapta . Câți dintre vei care citiți acest articol acordați prioritate de dreapta în acel loc? Poate se sesizează cineva din cadrul primăriei sau al autorităților competente care ar putea sa instaleze niște indicatoare în intersecții ca pe viitor sa nu se mai afle si alți conducători în această situație!” .  

Comisia de organizare a circulației rutiere se întrunește luni, 21 octombrie, iar pe ordinea de zi sunt multe dintre adresele transmise de Poliția Rutieră.

Advertisements
Advertisements

Related posts

Dorel a lăsat Primăria Pașcani fără internet. Muncitorii de la piațetă au tăiat a patra oară fibra optică a instituției

Răzvan Grecu

După 6 ani de aşteptare,Moldova are din nou elicopter SMURD

Redacția

Administratorul public și viceprimarul municipiului au intrat în concediu de odihnă

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site