RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Primăria municipiului Pașcani fără purtător de cuvânt de 4 luni de zile!

Primarul Dumitru Pantazi a uitat de transparența promisă în campania electorală. De 4 luni de zile instituția pe care o conduce nu are purtător de cuvânt, iar edilul șef refuză să vorbească cu reprezentanții televiziunii locale Actualitatea TV și a site-ului de știri NewsPascani.com.

  Astfel, toate informațiile care „transpiră” din Primărie sunt pe surse, iar verificarea lor nu este confirmată de punct de vedere oficial al instituției. De exemplu, niciun oficial al administrației locale nu a explicat despre cele 7 concursuri de ocupare a unor funcții publice, ce trebuiau să aibă loc ieri și au fost suspendate pe o perioadă nedeterminată.

 Nici situația concursurilor pentru ocuparea locurilor din Consiliile de Administrație ale regiilor pășcănene nu a fost clarificată de primarul Dumitru Pantazi. Mai exact, edilul șef nu a precizat cum de 5 politicieni au obținut un punctaj mai mare decât cel aprobat în baremul examenului.

  

 Ca de obicei, primarul Dumitru Pantazi nu a răspuns apelurilor telefonice repetate pentru a lămuri această problemă.

Citeste și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

E clar! Avem un primar incompetent: Pantazi știe că Primăria facturează chiriile și este plătitoare de TVA! Fals domnule primar!

Răzvan Grecu

Sâmbătă, 27 octombrie, zi decisivă pentru continuarea lucrărilor la Barajul Lunca

Redacția

Amenzi uriaşe pentru cei care intră în România fără formularul de localizare. Unde şi de cine trebuie completat PLF-ul

Redacția
Încarcă...