NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Acord de colaborare între CNAIR și CJ Neamț pentru drumul expres dintre Piatra Neamț și Bacău

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Neamţ, Ionel Arsene, a anunţat, vineri, că instituţia pe care o conduce va încheia un acord de colaborare cu Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) în vederea realizării drumului expres între Piatra-Neamţ şi Bacău.

Prin echipa de implementare desemnată din rândul specialiştilor din Consiliul Judeţean Neamţ vor fi monitorizate etapele de realizare a studiului de fezabilitate, obţinerea avizelor şi acordurilor etapelor următoare pentru promovarea acestui proiect vital în infrastructura rutieră, economia şi dezvoltarea judeţului nostru.

Încă de la începutul primului mandat de preşedinte al Consiliului Judeţean, am solicitat şi m-am zbătut pentru realizarea acestui drum expres la profil de autostradă între noi şi Bacău. Mă bucur că am ajuns să vorbim despre realizarea cu certitudine a proiectului, în ciuda multor amânări care au tot avut loc, a unor divergenţe de opinie şi poate de multe ori din necunoaştere a realităţii de către unii factori de decizie. Acum e sigur că investiţia se va realiza, spre marea bucurie a tuturor participanţilor la traficul pe acest sector”, a scris, pe Facebook, Ionel Arsene.

telem

  
Advertisements

Related posts

Angajații Primăriei înlocuiesc plăcile de faianță de pe soclul statuii lui Ștefan cel Mare!

Marius Parteni

Lucrări la o conductă de gaz! Trafic îngreunat pe strada 1 Decembrie, timp de o lună

Irina Gherasim

Costică Pânzaru, managerul Spitalului Municipal de Urgență, despre criza apei de la Pașcani:„ApaVital nu trebuie să închidă apa la cetățeni”

Răzvan Grecu
Încarcă...