RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Primăria anunţă că aveţi posibilitatea să chemaţi un reprezentant al instituţiei la Adunările Generale ale Asociaţiilor de Proprietari

Păşcănenii nemulţumiţi de cum decurge activitatea Asociaţiei de Proprietari din care fac parte, au de acum posibilitatea de a invita la Adunările Generale, un reprezentant al Primăriei.

 

  

 

Anunţul a fost făcut în cursul zilei de ieri, de către purtătorul de cuvânt  al instituţiei. Conform spuselor acestuia, va fi desemnată o persoană din cadrul Primăriei care va contribui la respectarea legilor în asociaţii. “Compartimentul de Asociaţii de Proprietari din Primăria Municipiului Paşcani face un anunţ şi anume că există o dispoziţie de primar prin care dumnealor pot participa la întâlnirile generale ale Asociaţiilor de Proprietari de pe raza Municipiului Paşcani. Preşedinţii de asociaţie trebuie să facă o cerere pentru ca unul dintre reprezentanţii Primăriei să fie prezent la o astfel de adunare, atunci când va fi solicitat”, a declarat purtătorul de cuvânt al Primăriei, Cristian Menegon.

Pentru asta, preşedinţii de Asociaţie trebuie să facă o solicitare scrisă la Ghișeul Unic din incinta Primăriei Municipiului Pașcani indicând data, ora și locul desfășurării adunării generale.

Prin acest demers Primăria Municipiului Pașcani dorește o informare cât mai corectă a cetățenilor cu privire la drepturile și obligațiile pe care le au în cadrul Asociației.

Pentru mai multe detalii puteţi suna la nr. de telefon: 0232/76.23.00/int 112

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Related posts

Zeci de construcții ilegale identificate de inspectorii Primăriei în zona deal

Răzvan Grecu

Reabilitarea Palatului Cantacuzino a fost inclusă pe lista proiectelor finanțabile din regiunea Moldovei

Redacția

Primăria Târgu Frumos pune la dispoziție 66.667 lei din bugetul local, pentru activități nonprofit

Teona Gherasim
Încarcă...