NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Aeroportul din Bacău se va închide pentru o lună si jumătate

Aeroportul International „George Enescu” Bacau” implementeaza un proiect complex de modernizare a pistei de decolare/aterizare, a suprafetelor de miscare aferente si a sistemului de balizaj, la cele mai exigente  standarde aeroportuare internationale.

In conformitate cu Graficul de executie a lucrarilor, prezentat si asumat de Antreprenor, intre 15.08.2020 si 30.09.2020, pista de decolare/aterizare va fi inchisa complet traficului aerian, urmand ca activitatea operationala sa se reia din data de 01.10.2020.

Proiectul de modernizare a pistei Aeroportului din Bacau este prevazut a se desfasura in patru etape. Pe perioada primelor doua etape, cat si a celei de-a patra, lucrarile vor avea loc sub trafic aerian. Astfel, zborurile nu vor fi afectate si vor avea loc conform orarului de iarna 2019 – 2020, respectiv de vara 2020. A treia etapa a proiectului prevede inchiderea operatiunilor aeriene pe o perioada de 47 de zile. Asadar, nu vor avea zboruri pe Aeroportul Bacau. Constructorul a hotarat ca aceasta perioada sa fie intre 15 august 2020 si 30 septembrie 2020.

„Pentru  informatii legate de procurarea biletelor de avion si conditiile de calatorie in perioada respectiva (15.08.2020 – 30.09.2020)  rugam pasagerii sa se adreseze companiilor aeriene care opereaza zborurile”, s-a anuntat intr-un comunicat de presa.

sursa www.telem.ro

Advertisements
Loading...

Related posts

Un pod peste Siret, distrus acum 70 de ani, în război, va fi reparat

Redacția

Ședință de consiliu de administrație la Spitalul Municipal Pașcani

Redacția

Meteorologii prognozează ploi însoţite de descărcări electrice, de la sfârşitul acestei săptămâni

Redacția
Încarcă...