NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Monden

Prezentare de modă la Balul Bobocilor de la „Sadoveanu”, a Magazinului Reflex

A devenit deja tradiție, colaborarea Magazinului Reflex, în cadrul balului bobocilor de la Colegiul „Mihail Sadoveanu”, fiind și unul dintre sponsori.

Anul acesta, noutățile din colecția toamnă-iarnă 2012 vor fi prezentate în cadrul evenimentului, care va avea loc sâmbătă, 10 noiembrie, la Casa de Cultură începând cu ora 16.30. De șapte ani de zile, mai multe generații de elevi au prezentat cele mai noi colecții defilând pe scenă în ținute moderne și de bun gust. Anul acesta 32 de elevi, de la colegiul organizator, clasele X, XI, XII vor prezentat tot atâtea ținute.

Larisa Spatariu, fostă elevă la „Sadoveanu”, care cochetează cu modelingul, s-a ocupat de pregătirea celor care vor prezenta noua colecție de haine de la magazinul Reflex, de modul în care aceștia trebuie să meargă, să zâmbească și să defileze.

Cântăreața Delia Matache, este invitat special al balului și se anunță a fi o seară incendiară. Evenimentul este mult așteptat de elevi, fapt ce i-a făcut să procure din timp bilete, iar toate cele 300 de bucăți au fost vândute. After party va avea loc în Pub La Castani, din motive organizatorice nu se va mai desfășura în Rotariu’s Club & Lounge Sodomeni, așa cum a fost anunțat.{jcomments off}

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

loading...
Advertisements

Related posts

Reguli pentru amenajarea și utilarea bucătăriei moderne

Redacția

Povestea romantică a unui faimos parfum inspirat din „1001 de nopți”

Redacția

Directoarea Școlii Speciale din Pașcani, Gabriela Nedelcu, a fost premiată în cadrul Galei ”Modele feminine”

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site