NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Președintele Sindicatului Învățământ “SpiruHaret” Iași, despre activitatea membrilor comisiei de evaluare a candidaților la funcția de director și director adjunct!

Prezența aleșilor locali în comisiile de evaluare a candidaților înscriși în competiția pentru funcțiile de directori și directori adjuncți a dat naștere, cel puțin la nivel local, unor declarații prin care a fost indusă ideea unor favorizări ale unor candidați.

Mirel Pristavu, președintele Sindicatului Învățământ “Spiru Haret” pe județul Iași , a făcut următoarea declarație de presă pe marginea acestei supoziții, în emisiunea “În Obiectiv”, din data de 17 noiembrie de la Actualitatea Tv.

“Comisiile sunt comisii alese, comisii serioase, care urmăresc cu atenție ceea ce spune candidatul, ce lucrează candidatul și este evaluat. Chiar dacă avem de a face cu o subapreciere, sau supraapreciere ea este totuși în marjele acceptate de eroare. Poate merita 9 un candidat și a primit doar 8, dar este unul singur care dă o notă, se face o medie. Cât poate să conteze acel punct? Nu trebuie mers pe sperietoarea asta că cineva deturnează concursurile și că, știu eu, candidații au de suferit. Toți care urmează să meargă în concurs, să o facă cu încredere, comisiile sunt în regulă, foarte responsaibile, își desfășoară activitatea sub supravegherea și patronajul  ISJ Iași”, a declarat Mirel Pristavu.

  
Advertisements

Related posts

Trei elevi de la „Sadoveanu” s-au calificat la faza națională a concursului Cultură şi Civilizaţie în România

Redacția

Absolvenții fără BAC nu se mai pot înscrie la şcolile de asistenţă medicală

Oana Cordoneanu

Spitalul Municipal Pașcani în blocaj, din cauza pandemiei de coronavirus! Se caută soluții pentru pacienții care stau în frig

Marius Parteni
Încarcă...