NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Ruptură în PNL. Orban şi alţi 16 liberali au demisionat din partid: Demisia este un început. Vom începe o construcţie solidă | VIDEO

„Astăzi este pentru mine o zi crucială, o zi în care pur şi simplu am fost obligat sa părăsesc PNL, partidul în care mi-am petrecut toată viaţă matură Este o decizie pe care o iau cu mare greutate. (…)

Am fost obligat să aleg între a fi loial PNL şi a fi loial cetăţenilor români care ne-au acordat încrederea şi şi-au pus speranţele în noi.  O familie nu se poate întemeia decât între oameni care se iubesc şi au încredere unul în celălalt. Relaţiile între oameni, toate se bazează pe incredre reciprocă. Politica devine imorală atunci când este făcută de oameni imorali.

GALERIE FOTO

Aproape toate lucrurile în care cred nu se mai regăsesc astăzi în conducerea PNL. Şi-au făcut loc toate lucrurile pe care le-am detestat: minciuna, trădarea, lenea, prostia, slugărnicia. Motivul esenţial pentru care astăzi am decis să demisionez este acela că eu sunt loial oamenilor care au crezut în noi, iar obligaţia mea morală este sa îi reprezint. Din păcate, colegii din conducerea PNL au trădat grav, au comis cea mai gravă încălcare a regulilor dintr-o democraţie, au trădat încrederea oamenilor care şi-au pus bazele în noi”, a transmis Orban de la sediul partidului,

  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements

Related posts

Asistentă medicală de la Spitalul din Huedin, depistată pozitiv cu COVID -19

Redacția

Claudiu Năsui: Florin Cîţu îşi dezvăluie strategia post-moţiune. După ce trece, el se va agăţa de scaunul de premier şi „vom fi într-un interimat foarte lung”

Redacția

Barcelona i-a decis soarta lui Ronald Koeman – Anunțul făcut de Joan Laporta

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site