NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Președintele PNL despre rata absorției fondurilor europene la Pașcani: „Primarul Pantazi nu a făcut nimic în cei 6 ani de când ocupă această funcție! A fluturat în campanie un dosar galben cu palatul Cantacuzino. La doi ani este jalnic cum arată acolo!”

La împlinirea a doi ani din cel de-al doilea mandat de primar, Dumitru Pantazi a fost criticat dur de fostul său contracandidat, Marius Pintilie. Acesta din urmă s-a arătat dezamăgit de starea în care se află Palatul Cantacuzino și la acuzat pe edilul șef că în campanie a mințit la televizor pășcănenii.

 

 

Liderul liberal a susținut că în nici un moment nu s-a gândit că la o dezbatere televizată primarul ar putea minți.

 „Creierul meu, atunci, nu putea să creadă că o persoană de 60 de ani, primar în funcție, poate să vină într-o emisiune televizată, să ia un dosar galben în mână și să spună: domnule- am proiect, ce vorbești. Eu am spus înainte că Palatul Cantacuzino nu are proiect de finanțare. Că nu există nimic legat de această clădire care să ne facă pe noi să credem că acolo se va face o investiție. Și astăzi, după doi ani, după alegeri, eu am dreptate, din păcate. Nici astăzi nu există un proiect de finanțare. Dacă exista un astfel de proiect acum doi ani, palatul Cantacuzino trebuia să fie gata. Să vă spun ce conținea acel dosar: studiu geo și proiect de instalații. Vă dați seama cât tupeu trebuie să ai să vii în emisiune și să ridici un dosar în mână spunând: uite domnule am proiectul. Din păcate au trecut doi ani și astăzi încă așteptăm ca acel edificiu să prindă finanțare europeană. Am fost în parc acum 10 zile și vreau să vă spun că este o mizerie în jurul Palatului Cantacuzino. Este jalnic cum arată acolo”, a declarat Marius Pinitilie, liderul opoziției.

 Tot Pintilie, a făcut referire, în cadrul emisiunii „În Obiectiv” difuzată ieri seară de Actualitatea TV, la realizările primarului Dumitru Pantazi în cei 6 ani de când ocupă această funcție. Liberalul a apreciat că primarul nu a făcut nimic și că 60% din investițiile realizate în primul mandat de primar au fost făcute ca urmare a demersurilor fostului edil șef Grigore Crăciunescu.

 „Voi fi un pic mai direct și vă spun că, din punctul meu de vedere, primarul Dumitru Pantazi nu a făcut aproape nimic în primul an de mandat. Realizările cu care s-a lăudat sunt 60% moștenite de la Grigore Crăciunescu, fostul primar, și încă trei străzi din bani împrumutați. Alte realizări notabile nu au fost, doar câteva asfaltări pe ici pe colo” a mai acuzat liberalul Marius Pintilie.

 Primarul Dumitru Pantazi nu a răspuns apelurilor telefonice pentru a răspunde acestor acuzații, fiind de notorietate faptul că refuză să participe la emisiunile Actualitatea TV.

Advertisements
Loading...

Related posts

Eco Salubritate se va ocupa de anul viitor de acțiunea de dezinsecție, deratizarea și larvicidare

Marius Parteni

Dezinteres din partea pășcănenilor în legătură cu dezbaterea bugetului municipiului pe anul 2014

Răzvan Grecu

Primarul Dumitru Pantazi a recunoscut că hotărârea de CL ce viza desfiinţarea locului de joacă de la C5 este falsă!

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site