RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Internațional

Preşedinta unei sinagogi din Detroit, găsită ÎNJUNGHIATĂ în fața locuinței sale

Preşedinta unei sinagogi progresiste din Detroit (statul Michigan, din nordul Statelor Unite), o apropiată a Partidului Democrat, a fost găsită înjunghiată – sâmbătă – în faţa locuinţei, fără a se cunoaște motivul crimei, transmite Agerpres.

Medicii și poliţiştii chemaţi la faţa locului au descoperit că o persoană era „întinsă la pământ, inconştientă”, înainte de a fi „declarată decedată”, a anunțat poliţia locală, prin intermediul unui comunicat de presă.

Ulterior, oamenii legii au observat o urmă de sânge care i-a condus la domiciliul victimei, unde se pare că a avut loc crima.

Primele „examinări ale corpului victimei au scos la iveală multiple răni de cuţit, iar ancheta fost încredinţată echipajului criminalist de omucideri”, au adăugat poliţiştii, precizând că „motivul acestei crime rămâne necunoscut”.

  

Ziarul Detroit Free Press a identificat victima ca fiind Samantha Woll, în vârstă de 40 de ani. Potrivit publicației citate, ea conducea sinagoga Isaac Agree Downtown din 2022.

Anterior, aceasta a lucrat pentru congresmena Elissa Slotkin şi a fost în campania de realegere a avocatei din Michigan, Dana Nesselm, ambele aparţinând Partidului Democrat.

Pe pagina de Facebook a sinagogii Isaac Agree Downtown din Detroit, reprezentanții acesteia au scris un mesaj emoționant,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Zelenski promite că orice „compromis” al Ucrainei în negocierile cu Rusia va fi supus unui referendum

Redacția

În plin război cu Ucraina, Rusia sărbătorește opt ani de la anexarea Crimeei. Putin, pe stadionul Lujniki din Moscova: ”Cu siguranță, vom implementa toate planurile”

Redacția

Iarna nu mai ține cu Kremlinul. Zeci de mii de ruși din zona Moscovei îngheață în case. Putin a cerut arestarea responsabililor de pana de căldură

Redacția
Încarcă...