NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Eveniment

Preotul Dumitru Cristea și șeful Poliției Pașcani își serbează astăzi ziua de naștere

Zi specială pentru două persoane publice, care astăzi își serbează ziua de naștere. Preotul Cristea Dumitru, de la parohia Sfântul Gheorghe din cartierul Fântânele împlinește 58 de ani.

Acesta s-a născut la data de 31 iulie 1955 în localitatea Deleni din județul Iași.

Preotul paroh slujește la biserica „Sfântul Gheorghe” din anul 1993. Mai multe despre activitatea lui găsiți pe http://sfgheorghepascani.iasi.mmb.ro/slujitori/2192-preot-dumitru-cristea.

  

Cealaltă persoană publică este comisarul șef Mihai Năcuță, comandantul Poliției Pașcani care împlinește astăzi 48 de ani. Șeful Poliției s-a născut la data de 31 iulie 1965 în comuna Valea Seacă. Este căsătorit și are doi copii.
Pe o rețea de socializare cele două persoane au primit încă de la primele ore ale dimineții foarte multe mesaje de „La Mulți Ani”!, din partea celor care îi prețuiesc.

Preotul Cristea a fost felicitat inclusiv de  persoane plecate în străinătate.„Dragul nostru Părinte Dumitru Cristea – Parohia Sf.Gheorghe-Pașcani – împlinește o foarte frumoasă vârstă. Dumnezeu să ni-l ocrotească, întru mulți ani, cu sănătate, bucurii și timp de mântuire!”, sună unul din mesaje.

În cazul șefului Poliției, fiica lui i-a transmis „La Mulți Ani” !, iar lângă mesaj a atașat o fotografie din tinerețea lui Mihai Năcuță.   

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Ziua mondială a pâinii, marcată la ROMPAK PAȘCANI

Ema Roman

Un nou post de televiziune în România

Redacția

(Video) Altarul unei biserici ortodoxe din Beirut, neatins de explozie, dă speranțe preotului

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site