NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Preot înregistrat de o fată de 14 ani la spovedanie, cu câteva zile înainte de Paşte: Eu știu că ție îți place de mine și mie îmi place de tine, da? Adică e o dragoste așa…mai din priviri

Preotul din Curcani a fost înregistrat în timp ce îşi declara dragostea faţă de fata în vârstă de 14 ani, după ce a convins-o pe fată să se spovedească, în Sâmbăta Mare, cu câteva ore înainte să oficieze slujba de Înviere, transmite Antena 3.

Fata ar fi deschihs telefonul şi ar fi înregistrat dialogul pe care l-a purtat cu preotul în timipul spovedaniei. Fata i-a arătat mamei înregistrarea, iar femeia a mers direct la Poliţie şi a depus o plângere împotriva preotului.

De asemenea, o anchetă a fost deschisă şi de Episcopia Sloboziei şi Călăraşilor.

Preot: Eu știu că ție îți place de mine și mie îmi place de tine, da? Adică e o dragoste așa… Nu știu cum să-ți zic… O dragoste mai din priviri! Acum doi ani sau acum trei ani, când ți-am zis că-mi place de tine, ne-am tot privit așa prin biserică și mi-am auzit vorbe că, uite, părintele se uită la fata lui… Poate ai auzit și tu!

  

Fata: Am auzit, da!

Preot: Bine, tu ești copil, dar… na. Și-am zis așa, să nu mai mă uit la tine. Dar… totuși. Parcă mă face să mă uit. Nu știu… ochii… Și… acum, ultima oară, te-am întrebat prea dur așa, adică. Poate voiai să zici ceva și nu ai zis.

Fata: A, nu!

Preot: Ba da!

Fata: Nu!

Preot: Ba da, voiai să zici ceva.

Fata: Nu voiam!

Preot: Sigur?

Fata: Sigur!”

Ascultă înregistrarea pe Antena3.ro

sursa G4media

Advertisements

Related posts

Un medic de familie își refuză pacienții care nu se vaccinează: E dreptul lor, dar așa fac dovada că nu au încredere în mine

Redacția

Drumul incredibil făcut de gâsca Victoria din România în Siberia și înapoi. De ce este ea în pericol

Redacția

Drumurile din România, cele mai periculoase din UE. Statistică devastatoare

Redacția
Încarcă...