NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Premierul Australiei, reacție în scandalul Novak Djokovic: Dacă nu are dovezi suficiente, se întoarce acasă cu primul avion

Novak Djokovic trebuie să dovedească faptul că are o derogare medicală reală de la vaccinarea împotriva COVID când va ateriza în Australia sau va fi urcat „în următorul avion spre casă”, a declarat miercuri premierul australian Scott Morrison. Jucătorul sârb de tenis a anunțat marți că a primit o derogare pentru a juca la Australian Open, lucru care a stârnit un val de furie la antipozi.

Federația australiană de Tenis și guvernul statului Victoria au arătat că Djokovic este unul dintre cei câțiva sportivi care au primit derogare medicală de șa vaccinare pentru a participa la primul mare turneu de tenis al anului și că nu a beneficiat de tratament preferențial în cadrul acestui proces.

„Aşteptăm să se prezinte şi să ne arate dovezile în sprijinul său”, a declarat premierul Scott Morrison, potrivit Reuters.

„Dacă aceste dovezi sunt insuficiente, atunci el nu va fi tratat diferit faţă oricine altcineva şi se va întoarce acasă cu primul avion. Nu va exista nicio regulă specială pentru Novak Djokovic”, a mai precizat premierul.

  

Decizia de a-i acorda lui Djokovic o derogare medicală pentru a putea participa la Australian Open a stârnit un val de critici în Australia,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements

Related posts

Aerostar Bacău ar trebui să ne mulțumească din nou: Știința Miroslava – CS Kosarom 1-1

Marius Parteni

Cuplu de dansatori din Pașcani, premiat la un concurs național de dans sportiv

Ema Roman

VIDEO&FOTO. Un jucător de tenis de masă fără mâini uimește audiența la Jocurile Paralimpice de la Tokyo. „Nimic nu este imposibil”

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site