NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Internațional

Precipitații abundente în Bulgaria, în perioada următoare. Avertismentul MAE, pentru cetățenii români care călătoresc în țara vecină

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) îi informează pe cetățenii români care intenționează să călătorească în Bulgaria că, în conformitate cu datele transmise de Institutul bulgar de Meteorologie și Hidrologie, o parte însemnată a teritoriului va fi afectată de ploi abundente, în perioada 12 – 13 octombrie 2021.

În acest context, a fost emis un cod portocaliu de precipitații sub formă de ploaie pentru regiunile Kârdjali, Haskovo, Yambol și Burgas, unde cantitatea de precipitații va atinge valori de 40 – 60 mm, dar și un cod galben de ploaie pentru regiunile Smolyan, Stara Zagora, Gabrovo, Veliko Târnovo, Ruse, Tărgoviște (Targovishte), Sliven, Șumen, Razgrad, Varna, Dobrici și Silistra, unde cantitatea de precipitații va fi atinge valori de 20 – 40 mm.

Autoritățile bulgare recomandă urmărirea cu atenție a evoluției meteorologice din zonele respective, adaptarea vitezei la condițiile de trafic și respectarea cu strictețe a semnalizărilor rutiere temporare și a indicațiilor/semnalelor organelor de control aflate la fața locului.

Cine este Frances Haugen, fosta angajată a Facebook considerată „cel mai mare coșmar” al companiei

  

12 Oct, 14:31 | Știri externe

VIDEO | Doi hoți înarmați cu AK-47 au intrat într-o pizzerie din Italia, plină cu familii și copii: „Putea fi un masacru”

12 Oct, 13:18 | Știri externe

O rusoaică stabilită în Italia, mamă a două fetițe, era hacker pe timpul nopții. A câștigat sute de mii de euro în doi ani

12 Oct, 12:47 | Știri externe

Pe perioada instituirii codurilor de atenționare meteorologică este posibil ca unele categorii de drumuri să fie închise circulației rutiere.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements

Related posts

Comisia Europeană anunță amânarea negocierilor comerciale cu Australia, ca urmare a scandalului submarinelor

Redacția

Reactor nuclear din Rusia, oprit temporar din cauza unei defecțiuni

Redacția

VIDEO| Un copil de 8 ani a murit călcat cu mașina de mătușa lui. Băiețelul a rămas cu mâna blocată în portieră și a sfârșit sub roți

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site