RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Internațional

Lockdown-ul din Franța se va încheia pe 15 decembrie. „Campanie de vaccinare masivă”

Guvernul francez intenționează să ridice măsurile de izolare și să permită deplasările începând de pe 15 decembrie, cu puțin timp înaintea sărbătorilor de sfârșit de an, a afirmat marți președintele Emmanuel Macron, anunțând o primă relaxare odată cu redeschiderea sâmbătă a unor magazine închise în urmă cu o lună.

Toate magazinele mici, cum sunt librăriile sau florăriile, se vor putea redeschide de sâmbătă, cu un program până la ora 21.00. În schimb, barurile, restaurantele, sălile de sport și discotecile vor rămâne închise, a precizat Macron într-o intervenție televizată consacrată lockdown-ului decis pentru aducerea sub control a epidemiei de COVID-19.

Cu același prilej, președintele a declarat că primele vaccinuri anti-COVID-19 le vor fi propuse “celor mai fragili”, fără a fi obligatorii, încă de la sfârșitul lui decembrie sau început de ianuarie.

ziarul de iasi

  

Related posts

Un rus trăiește de 4 luni într-un cort în sălbăticie pentru a nu fi trimis la război în Ucraina

Redacția

Într-un oraș din în Italia s-au produs 20 de SEISME, într-o singură noapte. Autoritățile au închis toate școlile

Redacția

VIDEO | Președintele Erdoğan s-a dezlănțuit la un uriaș miting pro-palestinian. „Israelul este un ocupant. Vom declara Israelul criminal de război”

Redacția
Încarcă...