RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Internațional

Șeful Comandamentului Nord al IDF, despre o OPERAȚIUNE militară în Liban: „Am finalizat pregătirile, Hezbollah se va confrunta cu o armată puternică”

Șeful Comandamentului Nord al Forțelor de Apărare ale Israelului (IDF), generalul-maior Ori Gordin, a declarat – în timpul unei ceremonii care a marcat 18 ani de la cel de-al Doilea Război din Liban – că armata israeliană este pregătită să înfrunte grupul terorist Hezbollah încă o dată.

Generalul-maior Ori Gordin a precizat că, până acum, gruparea Hezbollah a suferit „lovituri severe”, iar 420 de teroriști și militanți Hezbollah cu funcții de conducere în grupare ar fi fost eliminați.

„Hezbollah a suferit lovituri severe. Aproximativ 420 de teroriști și militanți Hezbollah cu funcții de conducere în grupare ar fi fost eliminați.. Infrastructura teroristă construită de-a lungul anilor a fost distrusă și este atacată în fiecare zi.

Facem asta de opt luni. Ca acum 18 ani, nu avem de ales decât să continuăm să luptăm, împreună, până la finalizarea misiunii”, a transmis Ori Gordin, citat de The Times of Israel.

  

„Nu ne vom odihni nicio clipă și vom continua să luptăm – cu forță și rațiune – până la finalizarea misiunii, restabilind securitatea și sentimentul de securitate în nord. Această responsabilitate este clară și stă pe umerii noștri”

Generalul-maior Ori Gordin

„Săptămâna trecută am finalizat pregătirile… pentru un atac în nord”

Șeful Comandamentului Nord al Forțelor de Apărare ale Israelului (IDF) a mai spus,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Drama unor români la o firmă din Italia: ”Nu vă convine, valea la voi acasă”

Redacția

LIVE TEXT | Ziua 277 de război: 32 de persoane ucise în regiunea Herson şi cel puţin 13 rănite în Dnipro, în urma bombardamentelor ruse, afirmă Ucraina / Rușii nu pot face o breșă în Donețk (sursă britanică)

Redacția

Un bărbat care a terminat în mai puțin de 3 ore un MARATON de 42 de kilometri din Londra a murit „din senin”, în drum spre casă

Redacția
Încarcă...