RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Primăria Pașcani scoate la concurs trei posturi vacante. Pentru unul dintre ele se cere o vechime de minim 9 ani

Concurs de ocupare a unor posturi vacante în cadrul Primăriei Municipiului Pașcani. Pășcănenii interesați vor depune documentația până pe 16 decembrie la ora 10.00 la sediul administrației locale. În aceeași zi, va avea loc proba scrisă, iar în data de 18 decembrie de la ora 14.00, interviul.  

 

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile prevăzute de articolele din lege, studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă.

  

“Primăria Municipiului Pașcani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea unor funcții publice vacante în cadrul aparutului de specialitate. Este vorba despre 3 funcții, respectiv consilier, clasa I, gradul profesional superior din cadrul Serviciului Administraţie Publică, consilier juridic, clasa I, gradul profesional debutant din cadrul Compartimentului Juridic şi Contencios  și inspector, clasa I, gradul profesional debutant din cadrul Serviciului Public Comunitar Local de Evidenţă Persoanei, Compartiment Stare Civilă. De menționat este faptul că primul, cel de profesional superior solicită o vechime de minim nouă ani, în vreme ce celelalte două posturi vacante, candidaților nu se cere vechime”, ne-a declarat Cristian Menegon, purtătorul de cuvânt al Primăriei Pașcani.

Condiţiile de desfăşurare a concursului, cele de participare şi bibliografia stabilită se afişează la sediul instituţiei şi pe site-ul  www.primariapascani.ro.

Informaţii suplimentare se pot obţine la numărul de telefon 0232/762300, interior 111-  compartiment Management Resurse Umane.

Citește și {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Oficialii din Bucureşti promit autostradă între Iaşi şi Târgu Mureş. Când ar urma să fie gata studiile de fezabilitate

Redacția

Primarul municipiului a renunțat fără explicații la proiectul de hotărâre prin care Agro Complex Lunca și alți agenți economici solicitau chirie pe viață pe spațiile din Piața Vale!

Marius Parteni

Directorul Chiuariu de la CLP Ecoserv a reușit să reducă datoriile companiei cu aproximativ 90%

Răzvan Grecu
Încarcă...