RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Poliţistul pedofil Eugen Stan sochează din nou: “De ce mă urăşte toată lumea, că n-am omorât pe nimeni!”

Ceea ce a facut politistul pedofil Eugen Stan, agentul de la Brigada Rutiera a Capitalei care agresa sexual, deopotriva, atat copii, cat si femei, este de neiertat. Dar ce a spus la audieri lasa cu gura cascata orice roman. Individul, care pare sa aiba reale probleme in a-si controla pornirile salbatice, s-a aratat intrigat de toate reactiile negative ale oamenilor. ”De ce ma uraste toata lumea, ca n-am omorat pe nimeni!”, au fost cuvintele politistului pedofil Eugen Stan. Vorbe care i-au uimit pana si pe anchetatori…

 

Dat pe mana ofiterilor de la “Omoruri” de o colega de la Brigada Rutiera a Capitalei, Eugen Stan pare sa nu inteleaga nici acum gravitatea faptelor sale, scrie libertatea.ro. O fire inchisa, taciturna, un individ de la care scoti vorbele, cum spune o vorba din popor, cu “clestele”, fostul agent de politie abia a vorbit cu anchetatorii.

  

Eugen Stan nu intelege de ce-l ataca toata lumea

De cate ori e scos la “vorbitor”, Eugen Stan nu intelege de ce-l ataca toata lumea. Considera ca ceea ce a facut nu e un lucru asa de grav. “De ce ma uraste toata lumea, ca n-am omorat pe nimeni!”, au fost cuvintele lui. Marturii ce i-au lasat “masca” pe politistii de la “Omoruri”, mai ales ca s-ar fi asteptat de la el sa inteleaga ceea ce i se intampla. Doar ani la rand a imbracat uniforma militara. Haina pe care a “murdarit-o” prin toate agresiunile suxuale pe care le-a comis.

Isi alegea victimele cand mergea spre casa

In fata procurorilor, perversul in uniforma a declarat ca nu-si urmarea victimele saptamani la rand. Le alegea la intamplare. De aceea, unele sunt in sectorul 5, pe drumul lui spre casa. Alteori, pentru ca lucrase la unitate de jandarmi din sectorul 6, mergea in zona respectiva. Chiar si acum, dupa ce au aparut atatea imagini, el mai are momente cand spune ca se deplasa la blocurile respective pentru a-si cauta vechi prieteni. Desi e clar care ii erau intentiile.

Se masturba si punea mana pe fata copiilor

Din discutiile cu politistul pedofil, anchetatorii au aflat si cum se manifesta acesta in prezenta copiilor. Sunt marturii care, cu greu, pot fi suportate de coala de hartie. Stan obisnuia sa se masturbeze prin buzunarul pantalonilor, iar apoi punea mana pe fata micutilor. De altfel, si ADN-ul comparat de la faptele din anii trecuti cu cel al agentului s-a potrivit. “Poate am fost la baie si nu m-am spalat pe maini”, a fost reactia individului cand a fost pus in fata probelor.

S-a luat la cearta cu anchetatorii

Ba chiar a incercat, la un moment dat, sa vina cu replica hotului prins. ” Acum vreti sa-mi puneti in carca si ce nu am facut!”, a exclamat fostul agent de la “Rutiera”. Facea aluzie la faptul ca, intr-un timp, circula o informatie printre politisti ca atunci cand e prins un infractor, acesta recunoaste si alte fapte care sunt cu autor necunoscut.

Politistul pedofil nu vrea sa se trateze cu medicamente

Pe de alta parte, politistului pedofil Eugen Stan nu-i convine deloc statutul de detinut. El a cerut sa fie pus in libertate. “are momente cand recunoaste ca are probleme. Dar spune ca le poate trata si fara sa fie inchis. Si nu vrea nici un fel de tratament, zice ca n-are nevoie”, ne-au declarat surse judiciare.

Parchetul General a preluat de la Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti ancheta in dosarul in care politistul Eugen Stan este acuzat ca a agresat sexual doi copii. Aici s-au adunat toate spetele in care pedofilul in uniforma apare ca principal suspect.

Sursa 

Related posts

Ploi torenţiale şi vijelii începând din această seară!

Redacția

Vin ajutoarele de la UE

Redacția

Noua metodă a hackerilor de a fura parolele conturilor bancare. Cum o recunoști și ce trebuie să faci dacă ești vizat

Redacția
Încarcă...