RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Politistii rutieri vor participa la cursuri antidrog

Politistii rutieri  vor urma, incepand din aceasta luna, o serie de cursuri de formare privind tematica drogurilor. Actiunea este organizata in parteneriat cu Agentia Nationala Antidrog.

“Vor participa toti politisti rutieri, iar scopul este acela de cunoastere a drogurilor, dar si modalitatile de depistare a soferilor care au consumat substante interzise. Asemenea activitati au mai fost organizate, chiar anul trecut, a existat o activitate de instruire, ce a fost urmata de un control specific in trafic”, a declarat Liviu Zanfirescu, seful Politiei Rutiere Iasi. Sesiunile de formare au inceput inca din februarie 2012, reusindu-se instruirea a aproximativ 370 politisti rutieri la nivel national. Anul acesta urmeaza ca 450 de politisti din Bucuresti, Arad, Constanta, Covasna, Craiova, Caras Severin, Calarasi, Focsani, Iasi, Oradea, Targu Mures, Timisoara, si Vaslui sa participe la cursurile de formare. Demersul urmareste cresterea nivelului de cunostinte al politisilor rutieri cu privire la influenta drogurilor ilegale asupra capacitatii de a conduce, acestia fiind familiarizati cu principalele categorii de substante si efectele acestora, principalele notiuni utilizate in domeniul drogurilor.

sursa www.bzi.ro

  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Related posts

Bărbat agresat la Dumbrăvița de către vecin și soția acestuia

Răzvan Grecu

Un șofer băut a intrat cu mașina în gardul unei case

Oana Cordoneanu

Socializare încheiată cu șantaj. Pășcănean arestat pentru că a solicitat sume de bani pentru a nu posta pe internet poze cu o tânără în poziții indecente

Marius Parteni
Încarcă...