RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

POLIȚIȘTII IEȘENI ÎN ACȚIUNE,PENTRU CA ALEGERILE PARLAMENTARE SĂ SE DESFĂȘOARE ÎN SIGURANȚĂ!

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Iaşi a luat toate măsurile, din competență, pentru asigurarea unui climat de linişte şi siguranţă publică, pe întreaga durată a desfăşurării alegerilor pentru Senat şi Camera Deputaţilor, din data de 11 decembrie.

 

Astăzi, 10 decembrie anul curent, peste200 de poliţişti de la subunitățile din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Iași Iași, și cei de la secțiile rurale arondate sunt angrenați în asigurarea pazei transportului buletinelor de vot către secțiile de votare

  

Reamintim că peste 1200 de polițiști ieșeni sunt angrenați, în total, la nivelul întregului judeţ, pentru buna desfăşurare a scrutinului electoral, suplimentar față de dispozitivul curent, în vederea asigurării măsurilor de pază, protecţie, de ordine şi linişte publică și prevenirii oricăror fapte antisociale.

De asemenea, poliţiştii ieşeni vor desfășura activități, în vederea gestionării posibilelor incidente electorale. 

Totodată, polițiștii rutieri vor fi prezenți în stradă și vor acționa pentru siguranța traficului rutier și combaterea turismului electoral.

La nivelul Inspectoratului au fost constituie grupe de rezervă, formate din polițiști pregătite să intervină dacă situația operativă o va impune.

Polițiștii angrenați în misiune vor acționa pentru depistarea și sancționarea promptă atât a faptelor de natură contravențională, cât și a celor penale.

Sesizați orice încălcare a legii electorale la 112!

Related posts

Peste 150 de persoane verificate într-o acțiune a polițiștilor la Pașcani!

Ema Roman

Bărbat internat la Socola după ce și-a incendiat casa și a amenințat gospodăriile vecinilor

Alexandra Enea

Un pășcănean s-a ales cu dosar penal pentru că a refuzat să-i fie stabilită alcoolemia

Răzvan Grecu
Încarcă...