NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Tânăr din Pașcani în stare gravă după o bătaie încasată de la un amic

Un tânăr de 32 de ani, ar fi fost lovit de un amic, cu care se întâlnise în zona unui bar de pe peronul Gării Pașcani. Autorul, un bărbat în vârstă de 33 de ani, cu antecedente penale, l-a invitat pe cel agresat la el acasă, la o locuință din suburbia Lunca.

Între cei doi ar fi intervenit o dispută verbală, pe tema unui telefon mobil. Se pare că autorul agresiunii i-a sustras telefonul victimei.

La data de 01 septembrie a.c., polițiștii pășcăneni au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat ar fi fost agresat de un cunoscut cu care consumase alcool anterior, după ce l-ar fi acuzat pe acesta de sustragerea telefonului său mobil. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violente și furt calificat, în vederea luării măsurilor care se impun”, se arată într-un comunicat remis de Biroul de Presă al Inspectoratului de Poliției al Județului Iași.

Victima, care este un tânăr cu handicap, a fost preluată în seara respectivă de pe strada 1 Mai, în jurul orelor 23.00. A fost transportată în Compartimentul de Primiri Urgențe de la Spitalul Municipal Pașcani. În cursul nopții a fost transferată la Clinica ORL, din cadrul Spitalului Județean de Urgență ”Sf.Spiridon” Iași, cu diagnosticul fractură de mandibulă. Victima prezenta multiple lovituri la nivelul feței și capului.

  

Poliția Pașcani continuă cercetările în acest caz.

Advertisements

Related posts

Tătăruși: Bărbat mort în casă. Poliția a dispus necropsia

Marius Parteni

Tamponare pe strada Gării din Paşcani. Două maşini au fost avariate

Ema Roman

Acțiune a polițiștilor rutieri la Târgu Frumos

Redacția
Încarcă...