RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Polițista care i-a jignit pe contribuabili anchetată disciplinar

Politista din Husi care a postat un mesaj jignitor la adresa contribuabililor face obiectul unei anchete disciplinare la nivelul IPJ Vaslui.

 

  

Reprezentantii IPJ Vaslui au anuntat ca in urmatoarele zile va fi finalizata ancheta disciplinara in cazul politistei Maria Chetran, iar primele concluzii si masuri vor fi comunicate public pana la sfarsitul acestei saptamani.

Conducerea IPJ Vaslui s-a autosesizat in acest caz, dupa valul de indignare starnit in mediul online, dupa ce politista Maria Chetran a postat un mesaj pe Facebook, prin care transmitea ca nimic nu o enerveaza mai mult ”decat pulifricii astia care fac afirmatia ca imi platesc mie salariul”.

”Ca e unul prost acolo sus, nu inseamna ca sunt toti. Sa faci afirmatia ca-mi platesti mie salariul, tu.. contribuabilul cinstit, deja iti arata gradul de IQ. Sub 30, ca Veorica. Si daca tot am in lista pulifrici din astia care imi platesc mie salariul, de ce plm (pacea linistii mele) nu iesiti voi cu capul sus din lista mea de Facebook, ca sa nu ma cobor eu sub nivelul de IQ 30 al Veoricai si sa va si nominalizez?”, a scris Maria Chetran pe Facebook, subliniind ca este mandra ca este politista, fara a anticipa valul de indignare in randul internautilor ce avea sa urmeze.

Dupa cateva ore, pe fondul criticilor primite, politista a sters mesajul si a incercat sa remedieze situatia postand un nou mesaj. 

”Intrucat mesajul anterior a fost inteles gresit, desi am explicat contextul, rog toti contribuabilii sa-mi accepte scuzele”, a scris Maria Chetran.

articolul integral pe www.bzi.ro

Related posts

Puținii oligarhi care au condamnat războiul din Ucraina sunt plecați din țară și nu au nicio influență / Nimeni nu și-ar permite să îl critice pe Putin în Rusia – Euronews

Redacția

„Atacur banditești”. Noul sediu AUR din Craiova, vandalizat de „extremiştii PSD” înainte de a-l inaugura George Simion

Redacția

Gabon: Bilanțul naufragiului unui feribot a crescut la 30 de morți / Nava mixtă de pasageri şi marfă a companiei private Royal Cost Marine s-a scufundat în plină noapte

Redacția
Încarcă...