RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Poliția Pașcani în fața unor noi acuze. Acte de violență și ”polițiști finuți”

Un bărbat a ajuns ieri noapte în Compartimentul de Primiri Urgențe a Spitalului Municipal, unde a fost diagnosticat cu contuzie abdominală și fracturi costale. Acesta a fost transferat ulterior la Spitalul Sf. „Spiridon” din Iași.

 

Cristinel Grămadă de 45 de ani, cel identificat de ziariștii noștri, a spus că a ajuns în sediul Poliției unde a fost agresat de un polițist după care a fost abandonat în stația de autobuz din dealul Gâșteștiului.

  

 În jurul orelor 24.00 el a apelat prin 112 serviciul de Ambulanță care l-a și dus la Spitalul Municipal. După ce l-au consultat medicii au decis să fie transferat la Iași. Reporterii noștri au încercat astăzi să ia legătura cu persoana care ar fi lovită de polițist. Din păcate acest lucru nu a fost posibil.

 Demersul nostru jurnalistic nu s-a oprit aici, așa că am încercat să aflăm de la șefii Poliției de ce a ajuns tânărul în sediul instituției. Întrebat despre acest subiect comisarul șef Tiberiu Dogaru ne-a declarat:”Un echipaj al Poliției a dus ieri noapte la Poliție o persoană, care urina într-un loc public în Gâștești, și a refuzat să se legitimeze. După ce a fost dus[ la secție, persoana a fost readusă în suburbia Gâștești, fiind coborâtă într-o stație de autobuz. Nu a fost nimeni agresat sau lovit”, ne-a declarat Tiberiu Dogaru.

 Polițistul acuzat este Alin Arteni, din cadrul biroului de Ordine Publică.          

 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Coș de fum necurățat, pericol pentru o familie din Heci

Teona Gherasim

Un afacerist s-a dat poliţist şi a urmărit un autocar cu girofarul

Redacția

Acțiune Târgu Frumos: Violența în unitățile de învățământ

Teona Gherasim
Încarcă...