NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

PNL Pașcani după primul tur al prezidențialelor. „Mulțumim celor prezenți la vot. Se simte dorința unei schimbări și la nivel local”! (Video)

Liderii PNL Pașcani au mulțumit astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, cetățenilor care au ieșit la vot și celor care au pus ștampila pe candidatul Klaus Iohannis. Câștigarea acestor alegeri la nivel de municipiu, reflectă în opinia acestora dorința de schimbare și la nivel local.

 

  

Marius Pintilie, președintele organizației PNL Pașcani, a susținut că formațiunea pe care o conduce a dus o campanie pozitivă și a discutat zilnic cu cetățenii despre proiectele candidatului pe care l-a susținut.

„Le mulțumim tuturor celor care au ieșit la vot și celor care au votat candidatul Klaus Iohannis. Este pentru prima dată când la nivel de partid politic, când  PNL se impune în alegeri, aici la nivel local. Se simte dorința unei schimbări și în rândul electoratului din Pașcani. Acest lucru nu poate decât să ne bucure. Suntem conștienți că avem foarte mult de lucru în perspectiva alegerilor”, a declarat Marius Pintilie, președintele PNL Pașcani.

Liberalii au susținut că vor fi la fel de implicați în campania electorală pentru turul doi al acestor alegeri.

Reamintim faptul că actualul președinte în exercițiu, Klaus Iohannis, a obținut în primul tur al alegerilor 4384 voturi, față de cele 3896 ale Vioricări Dăncilă, din totalul de 14.501 valabil exprimate.

 

 {youtube}wxu9BSJhNGk{/youtube}

 

 

Advertisements

Related posts

Primarul îi acuză pe cei din USR Pașcani că fac politică pe „rețelele de socializare”! Pantazi a explicat situația ruinelor din zona vale!

Răzvan Grecu

Secții suplimentare de votare la Pașcani

Redacția

Consilierul Olariu a rămas cu propunerile și postările! Pășcănenii cu problemele

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site